Lehdet / Leaves VIII


Tämä saa nyt olla viimeinen kuva tätä lehtilajia tältä erää. Yhden mukavan asian tulin kuitenkin huomanneeksi tässä viikon varrella: Picasa-albumit toimivat tätä nykyä myös macin kanssa. Tehdään kokeilu: Olen tehnyt syysalbumin näistä lehtikuvista ja muutamasta muusta, jotka eivät tähän sarjaan mahtuneet. Käykää katsomassa, olkaa hyvät:

Syksyä ja lehtikuvia lokakuussa 2008

Albumin kansikuvaa tai tekstiä klikkaamalla mennään Picasaan. Siellä mitä tahansa kuvaa klikkaamalla ne aukeavat suuremmiksi ja niitä voi ylhäällä olevien nuolien avulla selata.

Wp.ssa on uusi vimpstaaki kojelaudassa, äänestyshärveli. Kokeillaan sitäkin leikkimielellä?

Viimeiseen vaihtoehtoon saa laittaa mitä vaan, mutta mielellään aiheeseen sopivaa, kiitos. 😉 Jaa..äänestysaikaakin pitäisi rajata? Noin viikko voisi olla sopiva, siis ensi perjantaihin 24.10. saakka saa äänestää. 

’edit 27.10.’ ääniä annettiin 7.  4 oli sitä mieltä että kaikki käy ja 3, että lisää albumeita Picasaan. Kiitän äänestäneitä positiivisesta palautteesta. (Enkä vieläkään tiedä, miten tuo masiina toimii. Siis äänestystuloksen näyttö ja härvelin sulkeminen ilman, että se häviää koko postauksesta.)

18 vastausta artikkeliin “Lehdet / Leaves VIII”

 1. Perinteisempää harjakuvausta täällä päässä. Melukylässäkin aletaan lämmetä Picasalle – mielenkiintoista…

  Tosi lämminhenkinen kuva, pajukoria ja kaikki.

 2. Kaunis kuva ja kauniita löytyy myös linkin takaa. Minä jo täytin Picasan ilmaisen osuuden ja koska kuvia on netissä en voi niitä poistaakaan, jouduin vaihtamaan toiseen ilmaiseen… Minä tykkään Picasassa tuosta diaesityksestä, jossa kuvat ovat suurimpia.

 3. Inkivääri, tarkoitatko, että avasit uuden tilin? Minullakin on kaksi google-tiliä, koska ’virallisesta’ näkyy oma nimi suoraan. Sinänsä mitään väliä, mutta jos nyt kuitenkin tätä anonymiteettiä täällä blogistaniassa yritän pitää yllä. Sinänsä jo heti ärsyttävää, koska olen koko ajan kirjautuneena googleen, avaussivunikin netissä on googlen ja se toinen s-posti on virallisempi postini. Jos en kirjaudu ulos ja uudelleen tähän kr.postiin, arvaa mitä tapahtuu? Kun klikkaan tuot Picasa-albumia, päädyn toisen tilin albumeihin, hei ja hoi! Siellä on mm. paketissa koko vanhan bloggerin blogin kuvat ja niitähän ei sovi poistaa, muuten poistuvat kaikki kuvat vanhoista postauksista. Kuinkahan moni, jolla on google-tili ja bloggerin blogi, tietääkään, että kaikki kuvat menevät suoraan Picasaan? Tosin yhteen kansioon, mutta jos ei edes käytä Picasaa ja tilikin on omalla nimellä ja sitten siellä on yksi mahdollisesti valtava julkinen kuvakansio…

 4. Kuva on kerrassaan syksyisen lämmin. Roskat pois, nyt riittää… 😉
  Picasa linkitys ja kuva-albumisysteemi toimii hyvin. Jatka vain albumilinjalla, jos siltä tuntuu 🙂 Teemakuvat ovat aina kivoja katsella.
  Löysit tuon kyselynamikan, hyvin näyttää toimivan. Eilispäivänä mietin minkä kyselyn keksisin, jotta sitä pääsisi kokeilemaan. En keksinyt, mutta täältähän sen toiminnan nyt näkee hyvin 🙂

  Leppoisaa sunnuntaita!

 5. lepis,
  Kun olisivatkin lehdet jo tuossa… 😉
  Kiitos mielipiteestäsi. Suurin ’harmi’ minulle on ollut, etten osaa liittää ilmaisia kuvagallerioita tähän blogiin, esim. simpleviewer on sellainen. Taidot eivät vaan riitä, tai sitten sitä ei edes tähän ilmaisblogiin saa. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että ainakaan toistaiseksi näin vähäisellä tieto-taidolla en osta web-hotellista itselleni tilaa blogin takia. Siispä mietin kuumeisesti, miten tämä toimisi. Oma ’galleria’-sivunikin on kesken, kun en halua sen vaan rullaavan kuva kuvalta alaspäin, haluan kauniita gallerioita! Elementsissäkin on web-galleria-ominaisuus, keksin sen tässä yhtenä päivänä, mutta miten sen saa blogiin liitettyä? Osaisiko joku enemmän tietokoneiden kanssa ropannut mahdollisesti neuvoa?
  Tuokin äänestysmasiina on aika vekkuli. Mulla on vaan hämärän peitossa, että miten se suljetaan ja miten äänestystulokset näytetään. 😀 Mutta ehkä ne vielä keksin. ja sen takiahan tuon leikkiäänestyksen tekaisinkin, että pääsisin testaamaan.

  Samoin, leppoisaa sunnuntaita sinne!

 6. Mukavat lehtikuvat.
  Minä pikkasen säikähdin, kun menin tuonne kuva-albuumiisi ja klikkasin jotain niin eiköhän sieltä auennut oma picasa kuvinnen, siis ne joita olen blogeihin tallentanut.
  Olen niin pöhkä, että enpä ole niitä oman picasani kautta vielä löytänyt.
  Voitko sinäkin avata ne, kysyy hän joka on vähän ymmällään oleva tohelo.

 7. Arleena,
  Laitoin vaikka mitä hakusanoja yhteen ja erikseen, mutta minä en saa näkyviini arleenan kuvia. Omat bloggeri-kuvani tulivat pyytämättä tälle toisellekin tilille tilaa viemään, aargh! Mutta nekään eivät näy, eivät edes minulle, kuin jostain yhteisistä kuvista. Tällä tilillä on vain tämä yksi syksy-albumi minulla näkyvissä toistaiseksi, en ymmärrä, miten tämä toimii. Otetaan selvää. 🙂

 8. Minä ihmettelen mistä omilla sivuillani löytäisin tuon nuo albumini bloggerissa julkaistuista.
  Okei se tuli näkyviin omatkuvat klikkauksella ja ilmeisesti kun olin kirjautuneena omilla tunnuksilla se johdatti omiin kuviin eikä suinkaan sinun kuva-albumeihisi. Näin päättelin. Tosin se tarkoittamasi albumisi näkyi kuten olit ajatellutkin ei muuta.
  Ja sitten tuo omiin kuviin meno. Pitää ruveta tutkailemaan.

 9. Hienoja lehtikuvakokoelma! Tämän postauksen kuvan kävin (kerrankin) katsomassa K’s photoblogista, siellä kuva oli jotenkin synkemmän ja vaikuttavamman näköinen.

 10. Hmm, mielenkiintoista, mistähän WP poimi tuon sieni-Iineksen, kun kuvakin on jo poistettu. Kokeilen eri osoitteella, katsotaan, mikä kuva seuraavaksi tulee.

 11. katriina,
  Niin minäkin klikkasin sinut ja kyllä tein töitä, että sain albumisi esille, heh. Lopulta menin blogistasi ja sitä kautta klikkasin. Mitenköhän siellä ketään löytää? Marinkin klikkasin suosikiksi samalla tavalla: Ensin Marin kuva suuremmaksi kameraveneestä, että pääsi Marin Picasaan. Muita ei sitten olekaan! 😀

 12. Iines,
  Vastasinkin sinulle Photoblogissa, kiva, että kommentoit siellä! Mä tykkään siitä ilmeestä ja kuvien väreistä siellä niin! Ja olen kyllä boostannut voimaa tähän kuvaan, myönnän.
  Ja olen nähnyt uuden kuvasi muualla, tattikuvan ilmestyminen tänne on mysteeri! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s