Laitan ruokaa mielelläni. En voi sanoa, että jakamani reseptit olisivat itse kehiteltyjä. Ne on meidän perheessä koemaistettu ja hyviksi havaittu, siinä syy niiden jakamiseen. Jos muistan lähteen, mistä nappasin ohjeen, kerron sen, mutta useimmiten en muista.
Yksi syy tietysti on omien lemppareiden arkistointi, mikään ei siitä silppukasasta keittokirjan välistä löydy silloin, kun sitä tarvitsisi. —Wikipedian sanoin totean, että tämä artikkeli on vielä tynkä. Lisää reseptejä tulee ruokaa laittaessa, eikä osa ole vielä ehtinut tänne asti postauksista. Klikkaa tagia ’resepti’, niin saat uusimmatkin käyttöösi halutessasi.
KAIKKI HAUSKA ON HYVÄKSI VATSALLE
-Muumimamma
Pesunkestävät martat toki muutakin kuin reseptejä. Musta martat on vaan niin ihania!
Reseptejä: * LIHA:- Amerikan Vihtorin lammaskaali
- Karitsanlihahöystö, Civet de mouton
- Grilliribsit
- Jauhelihamureke ( ja laivaperunat)
- Klassikko: Tilliliha
- Kreolinpata
- Feta-oliivitäytteiset jauhelihapihvit
- Italialaiset lihapullat Pimiento kastikkeessa
- Nellen jauhelihapyyt
- Toscanalaiset lampaanfileet
*
BROILERI:
- Paella
- Sitruunakanankoivet
- Spiecy Spicy Tipu
- Thaiwokki broilerista
- Vuohenjuustolla täytetyt broilerit ja kaalipähkinäpaistos
*
KALA:
- Grillatut lohivartaat
- Kalapyttipannu á la karppi
- Punajuurigraavattua siikaa omena-piparjuurikastikkeella
- Sesonkisilakat
*
SOPPAA:
*
MUNARUOKAA:
*
LÄMPIMIÄ LISUKKEITA:
*
SEKALAISET, suolaiset:
- Amerikkalaiset pannukakut/American pancakes
- Amerikkalaiset pannarit 2
- Hannan ”saalisalaatti”
- Varhaiskaalisalaatti
- Helppo majoneesi
- Tsatsiki
- Hämäläinen kotijuusto
- Lounaaksi: Lämpimät leivät
*
*
SUOLAISET LEIVONNAISET
*
JOULUISIA:
- jouluinen piimälimppu
- Lussepullat (Lucian päivän herkkua)
- Nopea puolukka-rusinaleipä (joulu)
- Pikkuleivät
- Puolukkakakku
- Karpalo-valkosuklaaleivokset
- Saaristolaisleipä
- Suklaa-mustaherukkakakku
- Sinappi, mieto, hedelmäinen (laktoositon, gluteeniton)
- Taatelitahmakakku kinuskikastikkeella
- Taatelikakku
- Viikuna-madeirakakku
*
PÄÄSIÄINEN:
*
*
- Oliiviöljy-basilikajäätelö (salaattiin tai suun raikastajaksi eri ruokalajien välissä)
- Omenamarmeladi
- Omenavispipuuro spelttimannalla
*
Oma sivu on hyvä, reseptit löytyvät paremmin!
Niin minustakin, Iines. Olen ajatellut, että vaikka tekisinkin reseptipostauksen, niin silti siirrän reseptin kuitenkin tänne ”mappiin”. Kiitos, kun kommentoit. 🙂
hei Krisu! mullakin on ruokablogi (http://pwtcooking.blogspot.com/).
siellä on hulluin blog give-a-way ikinä. käy katsomassa ole niin hyvä.
hra P
Sulla on hieno keittokirja täällä. Kiitos siitä. 🙂 Muuten… Swedish chef is the best! 🙂
Kiitos itsellesi, sain taas potkua liittää viimeisimmätkin ruokapostaukset tänne 🙂 Kyllä, Swedish chef on ihan paras!