Joulukuun ruokahaaste

Suureksi ilokseni  voitin marraskuun hot-hot-hot-ruokahaasteen chilisellä broileriohjeella Spiecy Spicy Tipu. Kiitokset kaikille hottibroileria äänestäneille, kilpakumppaneistakaan ei ole mulla pahaa sanottavaa, monta mielenkiintoista ohjetta on korvamerkitty.

Joulukuun ruokahaasteen aihe on ALKOHOLI. Nyt kaikki keittiöpullot käyttöön, sillä ruokalajilla ei ole väliä, kunhan sen valmistuksessa on käytetty  alquhuulia. Maistuisiko glögikakku, punaviininen burgundinpata, valkoviinissä uiva kala, konjakilla liekitetyt pihvit tai vaikkapa manteliliköörillä maustettu suklaatorttu? (Nigella-kulta se on liottanut graavilohensa ginissä , sakessa ja vodkassakin!) Tässä klassikoita mielikuvituksen virittelyyn.  Iloisesti kohotan maljan kaikille (keittiö)sherryn kanssa, kippis ja skål!

Zabaglionea (viinivaahto) ja mansikoita kesällä 2008

Osallistuminen

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt (blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi). Jos haasteruoan resepti ei ole osallistujan oma viritelmä, on postauksessa kohteliasta ilmoittaa ohjeen alkuperä. Haasteruoka tulee postata 2.-22.12.2009 välisenä aikana. Haasteeseen osallistutaan ilmoittamalla haastepostauksen url tämän jutun kommenttilootaan. Seuraa Arin mainiota ohjetta linkin aikaan saamiseksi kommenttilootaan:

<a href="http://ruokapostauksenpermalinkki/">haasteruoan nimi</a>

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 22.12.2009 klo 24:00, jolloin haastepostausten osoitteiden on oltava tiedossani. Joulukuun ruokahaasteen järjestäjänä jäävään itseni sekä kilpailusta että varsinaisesta äänestyksestä.

Äänestys
Haasteeseen määräaikaan mennessä ilmoitetut postaukset julkistetaan 23.12.2009, jolloin alkaa myös äänestys. Äänestystapa ilmoitetaan haastepostausten julkistamisen yhteydessä. Äänestysaika päättyy 29.12.2009 klo 24:00. Jos äänestyksen päättyessä useammalla postauksella on yhtä korkea äänimäärä, käytän tuomarivaltaani, glögiä ja joulutorttua voittajan määrittämiseksi. Joulukuun ruokahaasteen voittaja julkistetaan 30.12.2009.

Tammikuun ruokahaaste
Joulukuun 2009 ruokahaasteen voittaja järjestää tammikuun 2010 ruokahaasteen. Aiheen valinta, säännöt ja aikataulu ovat hänen päätettävissään. Ugh!

40 vastausta artikkeliin “Joulukuun ruokahaaste”

    1. Kiitos 🙂 Toivottavasti joulukiireestä huolimatta haaste innoittaa osallistumaan mahdollisimman monia. ’The more the merrier!´ sanois tässä kohtaa engelsmanni.

  1. Päivitysilmoitus: more mojo! « hannan soppa
  2. Päivitysilmoitus: Piparkakkukastike «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s