Merry-Go-Round

12 kuvan loppuminen jätti pienen pienen aukon blogittelumaailmaamme, joten pistimme Marin kanssa ideamme yhteen ja siitä syntyy Merry-Go-Round – vai syntyykö? Se riippuu teistä, blogikamraattimme – lähdettekö matkalle mukaan?

Idea on yksinkertaisuudessaan tällainen:

  1. ilmoittaudutte mukaan 31.8.2010 mennessä
  2. leikki etenee ilmoittautumisjärjestyksessä
  3. listan ensimmäinen laittaa kuvan / runon / tarinan blogiinsa
  4. viikon kuluessa (ringissä oleminen vaatii seuraamista, jotta tietää, koska on oma vuoro) listalla seuraava valitsee tästä ensimmäisestä kuvasta / tarinasta yhden asian tai esineen ja sisällyttää sen omaan, uuteen kuvaansa / runoonsa / tarinaansa, jonka julkaisee blogissaan (eli jos valinta on ämpäri, tulee uudessa kuvassa / runossa / tarinassa olla jonkinlainen ämpäri (väljäkin tulkinta ok) jossain ominaisuudessa, ei muuta yhteistä edelliseen kuvaan / tekstiin)
  5. hän kirjoittaa kuvan / runon / tarinan alle esineen / asian, jonka valitsi ja laittaa tekstilinkin permalinkkinä edellisen rinkiläisen blogitekstiin (ei siis arvoituksia)
  6. seuraava listalta tekee uudelleen vaiheet 4 ja 5, kuitenkin valiten uuden asian / esineen edellisen rinkiläisen kuvasta / runosta / tarinasta
  7. jne jokaisen kohdalla toistuen vaihe 6, kunnes rinki palaa aloittajaan

Tällä kertaa otamme ilmottautumiset vastaan tänne Melukylään. Alla on McKlinky, lisää siitä itsesi tämän hauskan ja helpon haasteen osanottajalistaan. Blogipohjani ei näytä lisättyjä linkkejä tässä postauksessa suoraan. McKlinkyn klikkaaminen avaa uuden sivun, josta voit halutessasi katsoa, ketä on mukana. Sulje sivu, ja olet takaisin Melukylässä. Merry-Go-Round merkin saa myös ottaa blogiinsa, jos haluaa.

Powered by Linky Tools

Click here to enter your link and view the entire list of entered links…

And almost the same in English:

Now that 12-photos is over, Mari and I thought it would be nice to have a new, different project. So here we are with the brand new Merry-Go-Round! Do you want to come and play with us?

The rules are quite simple:

  1. Add your entry unto 31.8.2010
  2. the playing order  follows the entries order.
  3. first entry starts within a week with a post on his/her blog. Either  photo or poem or a story will do.
  4. the second player (you have to pay attention to when it’s your turn) selects one item from the first photo/poem/text  (a bucket for instance) within one week and includes it to his/her own, new photo/poem/story published in his/her blog. You don’t need to have but one detail from the previous participant’s work.
  5. The second player adds below his/her own work which part was taken from the first players work and a link to previous players blog. A permalink would be perfect, if you please. No secrets, that is.
  6. The next player repeats phases 4 and 5 but he/she  selects a new item from the  player before he/she.
  7. So all the rest participants are following phase 6 and after some weeks the carousel has turned around the whole circle and comes back to the first player.

Sounds like fun and creative, doesn’t it! What happens after the whole circle? We don’t know yet. We can start all over if we like, we can continue, who knows. If you want to come along, add your name and blog address to the Mcklinky  above! Feel free to add the Merry-Go-Round badge to your blog if you please.


53 vastausta artikkeliin “Merry-Go-Round”

  1. Voisin lahtea mukaan mutten voi ilmoittautua 31.8 mennessa silla edessa blogista poissaolo jonka pituutta en tietaa. Voisinko ilmoittautua viimeisena ja toivoa etta olen silloin jo tullut takaisin blogimaailmaan? Muistuttanette minua, joko Krisu tai Mari joka taman minulle lahetti.

    1. Jos mukana on vaikka 6, ja jokaisella on viikko aikaa miettiä ja toteuttaa omaansa, niin tehtävä on edessäsi ehkä kuuden viikon välein.

  2. Opettaja, opettaja, kysy multa! Mukana, jos vaan ymmärrän pelin kulun.

    Tähän asti ymmärrän näin: pitää aina jatkaa edellisestä kuvasta antamalla siihen sopiva mutta tarinaa jatkava aines?

  3. Lapsena oli muuten hauskoja sellaiset ketjut, missä yksi piirsi pään, toinen vartalon ja kolmas jalat tai sama tarinalla, jossa viimeinen sana jätettiin seuraavalle ensimmäiseksi jatkaa.
    Yllätysmomentti ja hauskuus oli siinä paperin auki käärimisessä kun lopputuloksen näki ja kuuli vasta silloin.

      1. Tämä haaste on vähän samanlainen, mutta tässä on enemmän tilaa luovuudelle ja jos ei satu mitään keksimään voi mennä aasinsiltaa pitkin. Tämä on kiva ja houkuttava haaste.
        Saako liittyä mukaan?

          1. Oma syyni, sähköpostiosoitettani en ole tainnut mihinkään jättää, eikä minulla mitään varsinaista blogia ole.
            Menen ilmoittautumaan siis.

            1. Olen tosi pahoillani, jostain syystä sun kommentit menee aina ja ikuisesti arviojonoon, vaikka olet vuoden jo ollut ’tuttu’ myös mun blogialustalle. Koitetaan kestää, mä arvioin sun kommentit kuitenkin aina tänne sopiviksi 🙂

  4. Kai se täytyy likata tuota ylhäällä olevaa click here painiketta, siellä näkyy Mari ja KooTee odottelevan seuraa. Olen tässä vartonnut, että joku menisi kolmanneksi ja neljänneksi, ettei tuo oma vuoro tule liian äkkiä, ehtisi paneutua asiaan.
    Nyt mennään, tulkaahan perässä. Tämä on kuin hyppy tuntemattomaan, toivottavasti ei tule mahalasku.

  5. Kiitos kutsusta. Uskaltaiskohan lähteä mukaan… Olen reissussa 13.9. lähtien pari viikkoa, jospa vuoroni tulisi sitten sen jälkeen. Kokeillaan!

    1. Jos tulee reissun aikana, odotellaan, ei tässä mihinkään ole kiire! Tämän perusteella teen stereotypisen johtopäätöksen: naiset ovat miehiä seikkailunhaluisempia ja rohkeampia 😀 Todistakaa miehet, että olen väärässä!

  6. Vai niin, Mari =D Minä tykkään olla naisseurassa =DDD
    No, Mari lupasi alittaa alkuviikolla, odottelen mielenkiinnolla. Luulisin, että haastaa minut todella vaikealla kuvall.
    Se olisi niin Marimaista!

Jätä kommentti