Merry-Go-Round II

Uuden leikkimme Merry-Go-Round’in ensimmäinen viikko sitten päättynyt kierros sujui niin iloisen vauhdikaasti, että päätimme Marin kanssa jatkaa sitä. Otamme myös lisää leikkijöitä karuselliimme, joten hyppää kyytiin! Mukaan pääset ilmottautumalla tämän postauksen kommenttilootaan ensi sunnuntaihin -31.10 – mennessä. Leikkimisjärjestys määräytyy ilmottautumisjärjestyksen mukaan ja uudet leikkijät lisätään jonon jatkoksi eli hännänhuipuiksi kierrokselle kaksi.

Uuden kierroksen aloittaa viime kierroksen ensimmäinen ilmottautuja eli Mari ja hän jatkaa suoraan Hpy:n kuvasta. Simppelit säännöt ovat täällä ja ensimmäisen kierroksen tulokset löytyvät täältä.


6 comments

  1. hpy

    Tulen mukaan! Ihan alussa talla kertaa.

    • Taisin ilmaista tämän ilmottautumisen epäselvästi. ajatus oli sellainen, että ne uudet, jotka haluavat mukaan otetaan ilmottautumisjärjestyksessä ja heidän vuoronsa on sinun jälkeesi, Hpy. Siis että ’vanhat’ jo ensimmäisellä kierroksella olleet pitävät entiset paikkansa ja vuoronsa. Mari tulee jatkamaan sinun kuvastasi 🙂

  2. Tässä alkaa hiljakseen sopeutumaan uuden työpaikan rytmiin, joten ehkä sitä voisi lähteä tähän iloiseen karuselliin mukaan, vaikka pimenevät aamut ja illat pelottavasti karsivat kuvausmahdollisuuksia.

  3. Koskas rouva ponkaisee toisen kierroksen vauhtiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: