Suureksi ilokseni voitin marraskuun hot-hot-hot-ruokahaasteen chilisellä broileriohjeella Spiecy Spicy Tipu. Kiitokset kaikille hottibroileria äänestäneille, kilpakumppaneistakaan ei ole mulla pahaa sanottavaa, monta mielenkiintoista ohjetta on korvamerkitty.
Joulukuun ruokahaasteen aihe on ALKOHOLI. Nyt kaikki keittiöpullot käyttöön, sillä ruokalajilla ei ole väliä, kunhan sen valmistuksessa on käytetty alquhuulia. Maistuisiko glögikakku, punaviininen burgundinpata, valkoviinissä uiva kala, konjakilla liekitetyt pihvit tai vaikkapa manteliliköörillä maustettu suklaatorttu? (Nigella-kulta se on liottanut graavilohensa ginissä , sakessa ja vodkassakin!) Tässä klassikoita mielikuvituksen virittelyyn. Iloisesti kohotan maljan kaikille (keittiö)sherryn kanssa, kippis ja skål!
Zabaglionea (viinivaahto) ja mansikoita kesällä 2008
Osallistuminen
Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt (blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi). Jos haasteruoan resepti ei ole osallistujan oma viritelmä, on postauksessa kohteliasta ilmoittaa ohjeen alkuperä. Haasteruoka tulee postata 2.-22.12.2009 välisenä aikana. Haasteeseen osallistutaan ilmoittamalla haastepostauksen url tämän jutun kommenttilootaan. Seuraa Arin mainiota ohjetta linkin aikaan saamiseksi kommenttilootaan:
<a href="http://ruokapostauksenpermalinkki/">haasteruoan nimi</a>
Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 22.12.2009 klo 24:00, jolloin haastepostausten osoitteiden on oltava tiedossani. Joulukuun ruokahaasteen järjestäjänä jäävään itseni sekä kilpailusta että varsinaisesta äänestyksestä.
Äänestys
Haasteeseen määräaikaan mennessä ilmoitetut postaukset julkistetaan 23.12.2009, jolloin alkaa myös äänestys. Äänestystapa ilmoitetaan haastepostausten julkistamisen yhteydessä. Äänestysaika päättyy 29.12.2009 klo 24:00. Jos äänestyksen päättyessä useammalla postauksella on yhtä korkea äänimäärä, käytän tuomarivaltaani, glögiä ja joulutorttua voittajan määrittämiseksi. Joulukuun ruokahaasteen voittaja julkistetaan 30.12.2009.
Tammikuun ruokahaaste
Joulukuun 2009 ruokahaasteen voittaja järjestää tammikuun 2010 ruokahaasteen. Aiheen valinta, säännöt ja aikataulu ovat hänen päätettävissään. Ugh!
Onnea marraskuun voitostasi ja kiitos joulukuun loistavasta haasteaiheesta 😀
Kiitos 🙂 Toivottavasti joulukiireestä huolimatta haaste innoittaa osallistumaan mahdollisimman monia. ’The more the merrier!´ sanois tässä kohtaa engelsmanni.
HIENO AIHE! 😀
Hip, hip, hurraa! Maittavia ruokaohjeita glögin voimalla tässä odotellessa 😉
Hieno aihe!
Oi kiitos 🙂
Onneksi olkoon haastevoitosta. Ja kiitokset oivasta haasteesta! Olen jo melkein odottanut tätä! 🙂 Chin, chin!
Kiitos ja chin chin, mutta jätä jotain lorautettavaa haasteruokaasikin 😉
Tämä juoppo (vai oliko se syöppö?), siis Keittiö Piemonten sydämessä -blogi osallistuu kilpaan seuraavalla:
Rullattu saltimbocca
Ja onnittelut minunkin osaltani edellishaasteen voitosta!
Kiitos! Ensimmäinen haasteruoka kirjattuna 😉
Onnittelut kuuman haasteen voittamisesta! 🙂
Peruspöperölä osallistuu joulukuun haasteeseen appelsiinitryffeleillä:
Appelsiinitryffelit
Pelkkä ajatus appelsiinitryffeleistä saa veden kielelle!
Ilmoittaudun kisaan joulupöytäänkin passelilla jälkiruoalla:
Zabaione freddo – viinivaahdon uusi tuleminen
Ja samalla käytän tilaisuutta hyväkseni ja kerron, että julkaisin juuri netissä kokonaisen pienen keittokirjani. Käykäähän sitäkin katsomassa…
LappItalia – a la Carte
Passelit jälkiruoat on aina paikallaan.
Minulla on yksi alkoholijuoma,joka menee muiden ylitse,ainakin omalla kohdallani,eli rommi ja ilmoitankin tähän kisaan rommilla terästetyt banaanimuffinit
Rommi!!!! tietysti, ihan parasta!
PS. korjasin linkin 🙂
Kiitoksia hienosta aiheesta! Asuinpaikkakuntaani mainostaakseni osallistun haasteeseen tällä Suklaisella Guinness-kakulla
Jaahas, Irlannissa saakka.
Tämä onkin ensimmäinen osallistumiseni herkulliseen ruokahaasteeseen (mikäli linkitys tällä kertaa onnistuu), saanko esitellä:
Pasta Limoncello
tervetuloa mukaan!
Rullaati rullaa… Kahvila Vegaani lähtee kisailuun henkevällä Kurpitsapastarullalla: Mantelinen kurpitsapastarulla
Aika herkkua olet tehnyt 😉
Hieno haaste! Tässä oma panokseni:
Ranskalainen sipulikeitto siiderillä
Kiitos 🙂 Sipulikeitto on yksi suosikkisoppani kylmänä vuodenaikana.
Pata kattilaa rakastaa -blogissa kokattiin alkoholipitoista piparkakkukastiketta (kinkulle) . Ja hyvää joulua kaikille!
Hyvää Joulua sinullekin, melkein tunnen tuon soosin maun suussani.
Äijäruokala osallistuu lammaspadalla.
Lammas maistuu aina!
Kulinaarimurulasta tullaan mukaan akvaviittigraavatulla lohella.
Meidänkin piti lähteä mukaan graavilohella (jonka postannemme likipäivinä) mutta koska Kulinaarimurulan emäntä ehti ensin (däääm!) mennään . tällä sherryisellä broilerinmaksapasteijalla
Ja mä luulin että MINÄ olen myöhässä 😉
katoppa. ilmoittautuminen loppuikin jo tänään. no, kerettiinpä hyvin 😉
Vieläkin olisi 8 min. aikaa ilmottautua 😀
Sherryistä..nammm!!
ja minä moukka en näköjään ole edes onnitellut viime kuun voitosta. onnea nyt kuiteskii!
Kiitos, kiitos 🙂