Mad Men avatar

Olen koukussa Mad Men-televisiosarjaan. Siksi olikin mukavaa löytää tällainen hömpötys, missä voi tehdä oman avattarensa ja näytön taustakuvansa netistä. Ilmaiseksi.  madmenyourself.com,  MENKÄÄ TÄSTÄ SISÄÄN.

potretti-k

avatar-kVitsit, mulla on tästä lähin tukka kuvassa aina hyvin! 😀

* * * * * * *

Ihan sarjan kunniaksi tuunasin pari lisää. Sääli, siellä ei voi tehdä ’bad-hair-day’-avattaria! hoh!

madmen_standard-5Tämän tollon kanssa aina tylsää… (Järkyttävän kiree body päällä, huomaako, kuinka laihana?)

madmen_icon-5

madmen_icon-3Piilarit päässä, huom!

madmen_fullbody-2

15 vastausta artikkeliin “Mad Men avatar”

  1. Hauska!
    Kuvassa höyryää onneksi vain kahvi, ei tupakka kuten sarjassa kaikilla!
    Minäkin fanitan sarjaa! Don Draper on ihanan salaperäinen mies!

    Toivottavasti naisetkin nousevat sieltä taustalta vahvoiksi persooniksi. Nythän he, 50- ja -60-lukujen tapaan, olivat aina nättejä sihteereitä tai kotirouvia.

    Toista kautta odotellessa..vai joko sitäkin keväällä vähän näytettiin. kesken kuitenkin pahasti jäi..

    1. Sieltä sivulta saa kyllä tupakan huuleen tai käteen, jos haluaa, tietysti hahaha! Minusta naisetkin tekevät sarjassa upeaa näyttelijäntyötä, se aika nyt vaan oli sellaista. Ei sitä naisen asemaa ihan vielä kyseenalaistettu.

  2. Piti kysyä vielä kun kävin sivulla, että latasitko sekä kasvokuvasi-että muitakin kuvia sinne? Vai riittikö pelkkä yksi kuva? En nyt oikein hoksaa, että miksi se ei anna ladata mun kuvatiedostoista kuvaa sinne..

    1. Ei sinne ladata mitään, hahmot annetaan, kysytään housut vai hame (= mies vai nainen) ja siitä lähtee! kasvojen mallia voi hiukan muokata, muutama suun malli, mistä valita ja sitä rataa. Jokos keksit, kuinka se toimii? Lopuksi lataat kuvat koneellesi, näytölle tastakuva, avatar ja esim iPhoneen sopiva pystykuva. Ja sitten takaisin rakentamaan uutta , vaikka eri silmillä! 🙂

    1. Aaah! Mä en älynnyt edes lähteä hakemaan tuon vimpaimen tekijältä Flickr-tiliä, saati mitään muutakaan. Suur-kiitos, Lina!!! Pistäydyn katsomassa, joko julkaisit avattaresi 🙂

  3. Krisu, juu kävin juuri tekemässä omani. Ensin luulin, että mun pitää joku oma kasvokuvani sinne ladata.. En hoksannut heti, että siellä oli ne silmät ja nenät ym..

    Katsotaan nyt mihin tiedostoon minä ne tallensin, eli että löydänkö ne esille.. Laitan blogiini jotain..

    Kiitti tästä..

    1. Ole hyvä 🙂
      Vinkiksi: Yleensä, jos lataan jotain tämänkaltaista netistä, talletan työpöydälle, siitä ne on helppo löytää ja jatkossa siirtää muualle, vaikka erityisesti nimettyihin kansioihin. Blogiinkin saa ladattua suoraan työpöydältä, ei niiden tarvitse olla jossain kansioiden uumenissa. Samoin nimeäminen haluamallaan tavalla auttaa kuvien löytymistä.

    1. Kiitos! No voihan köhny… jospa se siitä aukeaisi. Se sivu lataa minullakin erittäin hitaasti, mutta sitten kyllä toimii yllättävän sutjakasti. 🙂

  4. Hauskoja nuo toisetkin, jotka teit.. Iltapukukuva varsinkin on cool, vähän on kyllä kolea ilme, sinulla tuskin oikeasti koskaan on..

    Minä valitsin heti itselleni sen edestä sidotun hihattoman paitapuseron, se oli jotenkin niin ihanan 50-lukulainen ja kireät housut siihen kaveriksi..

Jätä kommentti