Sitruunakanankoivet

helppo ja maistuva vaihtoehto kaupan yhtä-samaa-oranssilimamarinaadille.

neljä annosta

  • 4 maustamatonta broilerin koipi-reittä 
  • 2 sitruunaa 
  • (valkosipulinkynsiä siivuina) 
  • suolaa 
  • mustapippuria myllystä
  • timjamia maun mukaan

Tee viiltoja käpäliin nahkan läpi n. 5/koipi. Purista koiville sitruunoiden mehu. Hiero koipiin suolaa ja pippuria. Hienonna yrtti, jos se on tuoretta ja lisää koiville sekin. Kuivattua yrttiä sopii laittaa runsaalla kädellä. 
Esilämmitettyyn uuniin käpälät lämmittelemään n. 200° 45 min- tunti. Riippuu koipien koosta.
Valkosipuli sopii tähän myös erinomaisesti.

sitruunakanaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s