Ruusukaali-kookoskeitto

Lupsakka kaali on kotonaan kookoksen sylissä

neljä annosta

3 pussia ruusukaaleja à 300g 
2 isoa sipulia 
3 valkosipulinkynttä 
2 tl thaicurrytahnaa 
suolaa 
pippuria myllystä 
kookoskermaa pari purkkia 
vettä n. 1 l 
extra virgin kookosöljyä (tai oliiviöljyä) reilusti paistoon 
n.300g kinkkukuutioita

Leikkaa kaaleista kannat ja kuori uloimmat lehdet. Puolita. Silppua sipulit reiluiksi paloiksi. Kuumenna öljy kattilan pohjalla, kuullota siinä sipulit, currytahna, ruusukaalit. Suolaa tässä vaiheessa! Lisää kookoskermaa ja vettä. Keitä rauhassa hiljaisella tulella kypsäksi. Soseuta keitto. Lisää kinkku, anna sen lämmetä. Tarkista maut, lisää nestettä, jos tuli liian paksua. Syö.

kookoskerma

persiljaa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s