Lampaanfileet toscanalaisittain

neljä annosta

  • 600g lampaan sisäfileitä 
  • suolaa 
  • mustapippuria 

kuorrutus: 

  • 2 dl majoneesia 
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna 
  • vajaa dl öljyisiä aurinkokuivattuja tomaatteja 
  • 1 rkl dijon-sinappia 
  • 0,5 dl tuoretta basilikasilppua (t. 2-3 tl kuivattua) 
  • 1 dl parmesan-juustoraastetta 

Voita ja oliiviöljyä paistoon

 

Valuta tomaateista öljy talouspaperin päällä pois. Suikaloi tomaatit pieniksi paloiksi. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään kulhossa. 

Ruskista fileet nopeasti kuumassa öljy-voiseoksessa molemmin puolin. Suolaa ja pippuroi fileet.
Laita fileet uunivuokaan lekottelemaan ja levitä kuorrutus päälle tasaisesti. Paista esilämmitetyssä uunissa 200° 8-10 min. 
Anna lihojen vielä levähtää paiston jälkeen viitisen minuuttia ennen tarjoilua.

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Broilerin rintafileet Toscana « Merkintöjä Melukylästä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s