kärhöilyä

Jokavuotinen ihme, sieltä se puskee ja peittää koko ristikkoseinän. Tai ne, on siellä enemmänkin kuin yksi laji. ♥

6 vastausta artikkeliin “kärhöilyä”

  1. Ollaanhan sitä maisemissa, taidat istua kaiken aikaa tuolla kauniilla kukkien somistamalla terassillasi ?

    Onko kuvaaminen jäänyt vähiin, ei ainakaan blogilla ole niitä pahemmin näkynyt?

    1. En nyt kaiken aikaa, mutta on kyllä lempipaikkani ja mieluiten kirja kädessä. Kyllä mä kuvaan koko ajan, päivittäin, mutta käytännössä vain kännykällä. Latailen niitä Instagramiin ja otan osaa erilaisiin Hipstamatic-haasteisiin. Olen kyllä täysin hurahtanut hipsta-friikki! Kaikella on aikansa, ja olen varma, että ajan kanssa alkaa järkkärikuvauskin taas maistua. iPhone – ja erityisesti sen Hipstamatic-sovellus on antanut mulle mielettömästi rentoutta kuvaamiseen, mulla kun on taipumusta pohjattomaan perfektionismiin. Ei kuvien jälkikäsittelyä, vain se pikkuruinen neliö sellaisenaan. Säästää myös aikaa ja luulen, että olen kehittynytkin monella tapaa, ainakin näen sommitteluni suoraan jos sitä nyt sitten rennossa lonkalta kuvaamisessa niin tarvitaankaan.

  2. Paratiisi! Minä tunnollisesti leikkelin omiani ja ihmettelin miten toisilla on niin upeat, kuten sinulla. Ei kuulema olekaan kaikki leikkausjonossa 😦

    1. Mitä leikkelit, milloin leikkelit? Kyllä mä syksyllä leikkaan kaikki alas. Jotkut antavat vanhojen varsien jäädä ja seuraavana kesänä kärhöt käyttävät näitä varsia kiipeilytelineinään. Mä kyllä haluan pois kaikki kuolleet lehdet ennen talvea. Muuten en koske, autan vaan vähän kiipeilyssä, saattaa muuten mennä naapuriin ja yks vuosi kiipesi lähellä roikkuvista oksista puuhun. Sitä vaaraa ei nyt ole, kun puun latva pistettiin viime vuonna poikki, se kun oli toissa talven lumista kärsinyt pahasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s