kirsikat, kirsikat

Ostin kirsikoita syötäväksi. Olen tutkinut kirsikoita. Olen opiskellut kirsikoita. Olen ottanut kuvia. Asetelmia kirsikoista.  Äsh!!
Olen asetellut kirsikoita ja ottanut niistä kuvia.  Ja ’still life’ on musta parempi ilmaus kuin tylsä asetelma. Elämä paikoillaan, pysähtynyt elämä tai jotain. Miten tää sanotaan suomeksi: ” I’ve been studying cherries.” ?
Ja yks hailee, laitetaan kuvia! Taattua ja ainutlaatuista Hipstamatic-laatua ja Salvador-linssillä (? jees!) vielä arvaamattomia tuplavalotusvaikutuksia.

punaisetIMG_6978marssijärjestys10 tikkua laudalla. tai 12.hm..

Ylläolevissa kuvissa oli joku perustolkku vielä jäljellä mutta sitten lähti kivasti lapasesta, jiihaa!

älä ota enäähaamujakahtena kappaleena

Tämmöstä tällä kertaa. Voisi sitä tuulisen ja sateisen päivänsä huonomminkin viettää.

syötävän hyvää

Mainokset

6 comments

 1. Jestas! Päivittyykö tämä blogi???? Hienoa 😉

  Tuntuu, että kaikki meuhkaavat vain facessa tai twitterissä nykyään.

  Olet tutkinnut ja tulkinnut inspiroivasti kirsikoita. Kuvia minun mieleeni.

  • Kova yritys päästä taas blogiraiteille. Olet oikeassa, fb vie minun aikaani ainakin liikaa. Vuorokaudessa on harmillisen vähän tunteja ja joka paikkaan ei ehdi, jos haluaa tehdä muutakin kuin istua netissä oli väline sitten tietokone tai joku mobiililaite. Ehkä enemmän kuin fb mun aikaani vie Instagram, jossa olen täysin kaltaisteni Hipstamatic-kuvaukseen hurahtaneiden kuvaajien kanssa. Hipsta-ryhmiä on joka lähtöön ja päivittäisiä haasteita ja kisoja Hipstamaticin comboille. Minä olen siellä @kristiinah , jos ketä kiinnostaa käydä mun kuvagalleriaani tutkimassa.

 2. Voihan kirsikka!!! Olet kaivautunut taas esille jostain verhojen takaa!
  Oikein hyvää loppukesää, kirjoittele ja kuvaappas taas syksyllä. Olisiko silloin vuorossa puolukoiden analysoiminen =DDD heko heko.
  Terkkuja K&T&V

  • Kyllä sitä nyt vinoillaan siellä 😀 Minä haluan Melukylän takaisin eläväksi, ensin on vaan karsittava tätä netissä vietettyä aikaa muualta. Käytiin Berliinissä loman alkajaisiksi. Haluatko kaikki yli 700 iPhone-kuvaa galleriana tänne vai vain valikoidut parisataa? Siis ennen niitä puolukoita..

 3. Vai ihan ulkomailla? Kuvia on tullut ilmeisen paljon. No, jos saan kerran valita niin lataa vain ne 50 ihan parasta kuvaa 😉 On ihan kiva jos taas elävöitat blogisi.
  Me vaihdamme Juhannuksen jälkeen kuvausmaisemat. Juhannus kuvaillaan kotosalla ja ehä Stadissakin mikäli säät on ennusteen mukaiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: