22. nurkassa

puu nurkassa

1. vuoden ensimmäinen päivä 2. kylpyhuoneen kaapissa 3. pöydällä 4. valo 5. sininen, punainen, keltainen 6. oranssi, vihreä, violetti 7. lämpö 8. pyöreä 9. katossa 10. läpinäkyvä 11. Alkaa kirjaimella k 12. peilikuva 13. hymy 14. ällöttävä 15. kadulla 16. inspiraatio 17. intohimo 18. kupla 19. After eight 20. suomalainen 21. sininen hetki 22. nurkassa 23. ilo 24. rakkaus 25. hedelmä 26. positiivinen 27. hauska 28. myrkyllinen 29. klo 8 ja klo 20 30. puhdas 31. puutarhassa.

Mainokset

9 comments

 1. Talvista.
  Tuo kirjoitusosuutesi aiheuttaa jonkinlaista päällekkäisyyttä etusivulla.
  Voimia kiireen keskelle! Tuollaiset vierailut ovat voimia ja aikaa vieviä, mutta muistorikkaita sitten joskus muistella. Ja saattaa syntyä elinikäisiä ystävyyssuhteitakin!
  Nyt muistan, miksi kommentointini on sinun blogillasi lähes tyrehtynyt. Tämä työntää mulle mun vanhaa WP-tunnustani ja useimmiten kommenttini häipyy tuhka tuuleen ennen kuin sen saa julkaistua. Nytkin kirjoitan tätä toista kertaa. KAtsotaanko pääsenkö jossain vaiheessa läpi 😦

  • Niin näyttää. Harmittavainen yksityiskohta, mutta vaikka pääsisin ronkkimaan niitä tyylin asetuksia, en osaisi. kohta loppuu tammikuu ja ’vika’ poistuu.Juu, rikastuttaahan ne vierailut. Viime talvena oli kaksi ranskalaista poikaa meillä 10 päivää juuri pahimpien pakkasten aikaa.

   nimim. *kansainvälisen majatalon emäntä*

 2. Muistin vielä WP:n salasanan 🙂

 3. Yllättäen pienet taimet kasvavat isoiksi puiksi, ja joskus aivan talon nurkkaan. Lapsilla on ollut varmasti hauskaa kipeillä kotipihalla. Hyvä nurkkaoivallus!

 4. Hieno 70-lukulainen, talo ja kuvan fiilis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: