haastetta tammikuulle

Irmalla on menossa tällainen haaste. Bongasin sen vähän myöhässä, mutta ajattelin ottaa siihen silti osaa, koska olen aina intopiukkana kuvahaasteista. Todennäköisesti otan kuvat vielä iPhonella, kun se nyt vaan on niin näppärästi aina taskussa mukana. Tässä neljän ensimmäisen päivän kuvat näin jälkikäteen.

kirjakaapin hyllyllä pöydällävalo

TAMMIKUU

1. vuoden ensimmäinen päivä 2. kylpyhuoneen kaapissa 3. pöydällä 4. valo 5. sininen, punainen, keltainen 6. oranssi, vihreä, violetti 7. lämpö 8. pyöreä 9. katossa 10. läpinäkyvä 11. Alkaa kirjaimella K 12. peilikuva 13. hymy 14. ällöttävä 15. kadulla 16. inspiraatio 17. intohimo 18. kupla 19. After eight 20. suomalainen 21. sininen hetki 22. nurkassa 23. ilo 24. rakkaus 25. hedelmä 26. positiivinen 27. hauska 28. myrkyllinen 29. klo 8 ja klo 20 30. puhdas 31. puutarhassa.

Mainokset

8 comments

 1. Jee! Hieno alku ja nopeasti työstit. Luulen tämän olevan mukavaa ja kasvattaa pitkäjännitteisyyttä 🙂

 2. Hienosti lähti liikkeelle, sinullakin on kaappi niin siisti 🙂 Merkki uskollinen.

  • Kiitti, Ritva! Tuohon lilliputtikaappiin ei oikein mahdu epäjärjestystä, tuossa se on, hyllyn koko kuva! Ja kyllä, huomasin itsekin tuon merkkiuskollisuuteni. Estee Lauder ja Clinique. Jos eksyn harhapoluille, palaan heti seuraavan (laiva)reissun jälkeen takaisin ’kotiin’. Nyt olen kokeillut apteekin Vichy-sarjan tuotteita. Olisivat olleet puolta halvempia, mutta naama sanoo ei käy.

   • Näin se toisilla menee, itse en ole merkkiuskollinen enkä oikein jaksa käyttää kun saippuaa ja vettä. Olen siunattu hyvällä iholla. Sisareni on Clarinsin suurkulutaja ja ne on kieltämättä mukavia,( kokeile niitä jos erehdyt polulta)… jos jaksaisi ihoaan hoitaa,

    • Mun on pakko käyttää kunnon tuotteita ihonhoidossa työn takia. Juuri sain kempparista Clarins-näytteitä. Liian hajustetut mun makuuni, mutta toki käytän näytteet loppuun 😀

 3. upeita kuvia! Ja kivannäköinen blogi. Jään seuraamaan.

 4. Kiitos, kultahippu..sia? …nen? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: