Shake it, shake it beibe!

Yksi mukava iPhoneen saatava kuvasovellus on ShakeItPhoto. Kuva tekeytyy kuin ehta Polaroid-kuva ja iPhonea sopii heilutella ja ravistella kuvan kehittymisen aikana. Ei siitä ravistelusta mitään näkyvää hyötyä kyllä ole, olen kokeillut olla rankaisemattakin kännykkääni ja kuva tulee silti oikeanlaisena näkyviin. Tuntuu vaan, että joku taikahan se siinä kännykän ravistelussa muka on ja hei, sehän on vaan hauskaa!
Kuvan voi joko valita jo olemassa olevista kuvistaan tai ottaa sovelluksella uuden. Kuva muuntuu neliömuotoiseksi, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos valitsee aikaisemmin otetun kuvan, joka on suorakaiteen muotoinen. Kuviin tulee polaroid-kuvien pehmeyttä ja polaroid-kehykset. Hauska sovellus, joka on ollut minulla ensimmäisestä iPhonestani lähtien.

PS. Mitä tahansa kuvaa klikkaamalla galleria aukeaa.

4 vastausta artikkeliin “Shake it, shake it beibe!”

    1. Me too, me too, me too! Thanks dear! Arvaakko, seuraava postaus Melukylään on tuhannes! Menee ihan pipariksi. Joulu ah! Se on ihan kohta ja minä teen kalenteria, takuuvarmasti 😀

    1. Eikö! Mä luulen, että aika alkaa olla jo kypsä ja uskallan julkaista näitä retrovirityksiä enemmän ja enemmän julkisesti näkyville.Salainen paheeni jo monta vuotta, ha ha! Järkkäriuskovia on vielä muutama minunkin tuttavapiirissä, mutta koitan kestää sen kuin…nainen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s