asuntomessut 2012

Tampereen Vuoreksessa. Kävimme asuntomessuilla – tottakai –  parhaan ystäväni kanssa. Viime vuonna jätettiin Kokkola väliin, mutta Kuopiossa käytiin ja Hämeenlinnassa ja Valkeakoskellakin. Vaasasta – minähän vuonna sekin oli – tein montakin postausta. Järkkäriä olen raahannut ihmistungoksessa messuilta toisille, mutta postaukset ovat jääneet. Voishan niistä vanhoistakin vielä jotain kuvia tehdä, ei tämä asuntomuoti  niin nopeasti muutu. Mutta asiaan: iPhonella mentiin nämä messut läpi ja se täyteen ladatun iPhonen akun kestämättömyys tuli hyvin ilmi. Kännykkä kuumana kuvasin muutaman kohteen ja akku sanoi aika äkkiä kaputt. Seuraaville messuille tai muille enemmän kuvaamista vaativille kohteille on hankittava patterikäyttöinen laturi käsveskaan. Mitä? On sellaisia, olen nähnyt!

Kuvat mitensattuu-järjestyksessä. Lisäilen myöhemmin tekstiä niihin ja asettelen järjestykseen. Ehkä 😀 Klikkaa jotain kuvaa, saat gallerian auki.

4 vastausta artikkeliin “asuntomessut 2012”

    1. Jooh, oon aivan hurahtanut ja täysiverinen asuntomessufani! Onhan sielläkin ollut, Raisiossa ainakin. Eikä kai Vaasakaan teiltä nyt niin kaukana ole, minäkin kävin siellä. Kuopion asuntomessuille mentiin ystäväni kanssa niin, että olimme heidän mökillään Saimaalla yötä, ajettiin seuraavaksi päiväksi messuille ja sieltä taas mökille. Sitten vasta kotiin.

    1. Kiitos, olen kyllä nähnyt viralliset kuvat, hyvältä näyttävät! Tänne blogiini en kuitenkaan linkitä muiden ottamia kuvia, täällä on vain minun ottamiani. Ensi vuonna Hyvinkäällä paremmilla akuilla varustautuneena 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s