9 vastausta artikkeliin “viikon kuva 29/12: sadonkorjuu”

  1. Oli kyllä aikamoisen hupaisa sadonkorjuulaulu 😀 Paljon työtäkin vaatinut; Alussa oli traktorin vauhti ja väkijoukon kommentit taimattu hienosti, just naapurit kohdalla, kun piti sanoa ”howdy neighbor!” Judy kyllä lauleli niin huolettomasti, että taisi kamera-auto olla vetämässä, hehe. Yksi pätkä oli tehty studiossa, ihan eri valot, kun Judy pysähty lisäämään vettä syyläriin(?), sitä ennen ja sen jälkeen aurinko paistoi taas mukavasti. Ihanat vanhat elokuvat, aah!! Nykyisin kaikki on niin täydellistä, melkein liian täydellistä.

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s