paikat jumissa

Googlereader pamahtaa kohta, 1000+ lukematonta. Sähköpostin tilanne ei ole niin paha. Käyn töissä ja töissä vaan ihan käkikellona. Pojat syö pirkkapinaattilettuja ja koirakin otti ja puoliksi halpaantui vanhuuttaan reilu viikko sitten! Nukuin 4 yötä sen kanssa alakerrassa sohvalla, koira tietysti lattialla, niinhän meillä aina, koirat. Pakko oli muuttaa yläkertaan sänkyyn nukkumaan, muuten olisin kohta halvaantunut minäkin. Onneksi Timi ei protestoinut tätä hylkäämistä. Ei sohvalla voi kyllä jatkuvasti nukkua. Työpaikan verstaalta tilattu koiraportti on hyvä. Timi ei saa nyt portaissa(kaan) kulkea, eikä riekkua. Mitat porttiin annoin aamulla summamutikkaan, näytin käsillä, että:

– Näin korkee ja näin levee. Ja saako siihen kulman ja mielellään saranoitu, että mahtuu autossa kotiin kuljettamaan? Sisustukseen ei tarvitse sopia, kunhan se vaan on! Jätepalat kelpaa, kyllä, kyllä!

Ja niin oli parin tunnin päästä ”portti” valmiina odottamassa. Ei se habitareen eikä sisustusblogien sivuille pääse, mutta mä voin sen joskus vaikka maalata. Vähän hankala sitä on liikuttaa, olisi pitänyt älytä ruinata siihen jonkinsorttiset hantaakit, mutta me pärjäämme sen kanssa kyllä! Teinit loikkii yli, haha! Kiitollisena mietin, että vienkö palkaksi pari kiloa karamelliä puusepälle vai mitähän sitä.

portti ja koira.jpg

Kuvassa sekä koira, että portti. Ilonaihe on se, että Timi toipuu hyvin, vähän se vaan on hutera ja ontuilee. Ihmeellisiä nuo eläimet! Toinen ilonaihe on uusi värkki, iPad. Se on kyllä aika kiva! Juu en ostanut itse, tässä mitään roopeankkoja olla. Töistä sain, työväline. Säästämme paperia 😉

iPad

12 vastausta artikkeliin “paikat jumissa”

  1. Kiitos. Mulle tuli sellainen olo, että mulla on joku kumma kymmenen vuoden kirous noiden koirien kanssa. Edellinen kupsahti kesken elämän muutama viikko ennen 10-vuotissynttäreitään. Timi täytti 10 4.4. ja minä huokasin helpotuksesta. Eipä mennyt kauaakaan, kun kaverin kroppa vähän piippas…

 1. Toivottavasti Timin olo helpottuu! Samoin sinun kiire! Kevät on pirullista aikaa. Meitsikin vääntää taas 16 tuntisia. Taitaa mennä tämä päiväkin. Kohta on kesä, ja sitten nautitaan!
  iPad on aivan ehdoton vekotin!

  1. Ei Timppa yhtään kärsi. Se sai 5:n päivän kipulääkekuurin ja truutallisen b-vitamiina ja nyt me syödään Neurobion fortea. En kyllä tiedä kuinka kauan, tarttee kysyä tohtorilta. Kipulääkekuurin akana se oli tosi unelias, mutta kun se loppui, se on ollut taas aivan iskussa, siis omasta mielestään.

 2. Voi Timi parka, mutta hyvä jos sitä ollaan jo toipumassa 🙂

  Aika hyvin tunnet oman portaikkosi mitat kun pystyt saamaan sopivan kappaleen ihan vain käsimitoilla näyttäen. Itseltä en usko että koskaan onnistuisi, mutta minä nyt olen muutenkin aika huono noiden mittojen suhteen.

  -Lilli-

  1. Upee portti. Timi ansaitsis jonkun lämpöisen pehmoisen tyynyn makuupaikalle, vai jumittaisko hemmottelu paikkoja vielä enempi? Ja maukkaan ’luun’, rousk!

   1. Design-porttien edelläkävilähän se 😀 Timillä on oma peti, hyvä iso paksu ja pehmeä patja. Siinä vielä froteinen ’peitto’. Se on tuotu alakertaan ja laitettu sitä paikkoihin, joissa se makoilee. Se ei pääse sille ja sitä selvästi pelottaa astua ikään kuin tyhjään, vaikka mä olen yrittänyt litistää patjaa sopivaksi alustaksi. Pari kertaa olen sen sinne nostanut, mutta se nyt vaan on päättänyt, että lattiamatolla on paras.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s