One lovely

Sain jo kolmisen viikkoa sitten Sohvaneulomosta suloisen blogiprenikan, One Lovely Blog Award! Kiitos Anniina, tuhannesti! Ja kuten aina, tähänkin palkintoon liittyy tehtäviä. 

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle

Kohta yksi on jo hoidettu. Kohta kaksi:

 1. Olen illan virkku ja aamun torkku
 2. Olen jääräpää. Elämä sujuu kuin silkki, jos tehdään niin kuin minä sanon!
 3. En hamstraa kuin vessapaperia. Se ei lopu meiltä koskaan.
 4. Rakastan lukemista, mutta en enää pariin viime vuoteen ole ehtinyt lukea kunnolla kuin pari kirjaa. Lehtiä ja tietokirjoja ei lasketa.
 5. Meillä on kotona lankapuhelin kaikkien kännyköiden lisäksi. Sitä ei kuulkaas koskaan tiedä.
 6. Kolme poikaani ovat suurimmat saavutukseni elämässä ja kalleinta, mitä mulla on.
 7. Juon sekä kahvia, että teetä. Sekakäyttäjä, siis. Kahvini suhteen olen erittäin tarkka, juhlamoskaa en juo, enkä vaaleapaahtoisia kahvilaatuja ylipäätään. Viime kesän hankinta oli kahvinkeitin, joka keittää kahvin joko poroista, tai jauhaa pavuista suoraan suotimeen. On espressolaitteet ja perusmutteripannukin. Tiesittekö muuten, että Suomesta saa hädin tuskin muuta kahvipapua kuin arabicaa? Täältä Tampereen seudulta saa parista paikasta edes robustaa. On muuten aika tämäkkää papua!

Kohta kolme on hankalin. En saa millään kasaan vanhoista blogiystävistäni viittätoista halukasta tähän tehtävään. Tiedän, että jotkut eivät halua edes ottaa osaa näihin leikkeihin ja suotakoon se heille, bloginpitäminen omalla tyylillään.

Voin mä yrittää muutamaa. Susupetal?  lepis?  Ari? KooTee ei ainakaan halua, sen tiedän. Mari? En kyllä keksi ketään. Yaelian meinas unohtua! Lilli? Hei tehdään niin, että se, joka tätä lukee, saa ottaa mukaansa!

14 vastausta artikkeliin “One lovely”

 1. Päivitysilmoitus: » Haaste TypoBlog
 2. Minäkin voisin tätä yrittää jossain vaiheessa saada aikaiseksi tehdä 🙂 Haasteet on aina kivoja. Pitää vain hiukan selata omissa kirjoituksissa taaksepäin, että mitä sitä on jo paljastanut 😀

  Yleensä hamstraaminen saattaa olla huono asia mutta vessapaperin hamstraaminen on sieltä loistavasta päästä! Itsekin pitäisi varmaan sitä alkaa harrastamaan kun tuntuu, että joka kerta vältytään viime tipassa siltä että vessapaperi olisi ihan kokonaan loppu.

  -Lilli-

 3. Tuli muuten mieleen näin pääsiäisenä tuosta haasteestasi, että kaiken muun muistin ostaa.. paitsi vessapaperia.. 🙂 Täytynee sitten vain pidätellä lauataihin saakka jos hätä tulee.. 🙂

 4. Oi wow! Kiitos ja kumarrus! Onhan tähän vastattava, pyhien aikaan lienee aikaa. Ja Juhlamokkaa en juo minäkään kuin äärimmäisessä hädässa!

 5. Täältä mistä ei saa arabica, sitä kaipaa. Tuon aina tullessani sitä juhla”moskaa” 🙂 Vaihtoehtoja on runsaasti, vahingossa ostin harareakin. HYI! Katsoin kuvasarjaasi oikein hartaudella. Hauskaa oli se, että kymmenkuntakuvasta minulla olisi vastaava, köyhän- lapsipuoli- kuvia, mutta katsot maailmaa hieman kuin samannäköisillä silmillä! Itsepaljastusta mielenkintoisesti kerrottu!

 6. Kun en yhtään muista, missä asut… Mulla on suomalainen Starbucks-kuriiri jolla on koti Lontoossa ja Helsingissä. Hän ja vaimonsa ovat niin kansainvälisiä ja Suomen superjulkkiksia, että en laita nimiä. Arabicaa, mutta tummapaahtoista, joka on muuten vatsalle parempi vaihtoehto kuin tämä suomalaisten rakastama puoliraaka vaaleapaahtoinen. Papuina tulee aina pyynnöstä ja maksusta tuliaisia, kun tapaamme pari-kolme kertaa kuussa. Tarkoitan, että Starbuckseista saa arabicaa.
  Kiitos varoituksesta, laitan muistiin tuon HYI-hararen 😀

 7. Katsoin itse kansiosta alkuun noin 20 kuvaa, hartaasti. Jatkan ehkä alkuviikosta, kuvasi ovat minusta ja varmaan monesta muustakin todella mielenkiintoisia ja taiteelisesti toteutettuja. Starbucks… aah.. Katsonkin tukusta, siellä on myös heidän valikoimaansa. Kiitos vihistä.

  1. Aaa, tarkoitat tuota yläpalkin ’kuvagalleria’-sivua ja sieltä noita Picasa-web-albumeja? En ole vuoteen päivittänyt sinne mitään. Aina on vähän tökkinyt se, että lataan kuvia sinne tänne ja tonne, enkä osaa päättää. Nyt kun Picasa kuin myös maan mainio netissä olllut kuvankäsittelyohjelma Picnik ovat siirtyneet google+:lle, en tykkää enää yhtään! Pitääkö ihmisen olla joka paikassa? facebook, twitter? Google+? Instagram-yhteisössä (iPhone-sovellus, jonka fb juuri osti, ja jonka käyttäjät avaavat nyt tilejä Tadaa!:han) mainostavat vielä jotain Kik-hommaa. En pysy enää perässä…
   Mun Flickr-sivuillani on varmaan eniten kuvia, siellä on myös mun viime vuoden urakkani i365, josta picasaan on siirtynyt ’vain’ 117 iPhone-kuvaa: http://www.flickr.com/photos/krisunkuvat/
   Sivupalkissa on myös linkkin mun Aminus3-kuvablogiin: K’s Photoblog. Lähes samat kuvat sielläkin pyörii, mutta jos mun kuvani kiinnostavat, ole tervetullut penkomaan arkistoja 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s