Laukonsilta x 3 ja muuta turinaa

iPhone-haasteeni i365 Flickrissä on jo pitkällä. Tänään on vuorossa kuva nro 254! Nyt en ainakaan enää jätä kesken. Mutta munhan piti kehua iltakuvausta ja pitkiä valotusaikoja. Sekin on sitten mukavaa puuhaa, varsinkin, jos on suht lämmintä ja sateetonta ja tyyntäkin sopii olla. Tänään olen käsitellyt eilisiä iltakuvia koneella. Keskittyminen kuviin on minulle tapa rentoutua, muuten ajattelisin koko ajan vain töitä, joita mulla on tällä hetkellä niin paljon, että hyvä jos pää pysyy pinnalla. Perhe pysyy puolivalmisteilla hengissä äidin parempia sapuskoita odotellessa. Töiden runsaus haittaa myös tätä blogielämää, mutta eiköhän tässä joulukalenteri taas pykästä ilmoille.

Tässä Laukonsilta ’original’. Alla sininen versio ja lopuksi keltainen. Minä tykkään kaikista versioista. Saa sanoa jos on teillä suosikkeja tai inhokkeja tai muuta poristava.

*

Siitä joulukalenterista vielä: tehdäänkö männävuosien malliin sekoitus reseptejä ja jouluisia kuvia, vai jotain muuta? Kuvat iPhonella kenties? Muuta? Mitä? Ehdotuksia vastaanotetaan ja sovelletaan käytäntöönkin, jos niin tuntuu. Omat aivoni ovat kyllä tällä hetkellä työpaikan narikassa 100%:sti. Ei mutta äänestysloota! Tähänhän saa sellaisenkin.

Mainokset

3 comments

  1. Orginaalin värit ovat tietty ne oikeat, mutta ihmisen silmä näkee lähinnä tuon alimman. Sininen ON kauhea!

    Voi,ei….miksi hylkäsit järkkärin? =D Vitsi vitsi..

    • Äläs nyt, jotkut pitävät myös sinisestä. Miten niin hylkäsin järkkärin? Tämäkin kuva on järkkärillä otettu, mun muutaman kuukauden ikäisellä laajakulmalla ja jalustaa apuna käyttäen.

  2. Luin tuosta alusta, että ovat iPhone haastekuvai, siitä päättelin.
    Kyllä yökuvat onnistuvat niilläkin nykyään hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: