Bling-bling eli Majakka ja perävaunu 16

Muutama viikko sitten pyysimme Marin kanssa aiheita majakka ja perävaunu-haasteeseemme. saimme tosi paljon hauskoja ehdotuksia, joista muutamasta järjestimme äänestyksen. Tästä ensimmäisestä äänestyksestämme sai eniten ääniä ”Tuulipuvun tuolla puolen”-aihe. Tässä on vastauksemme. Suosittelen kuvan suurentamista klikkaamalla.

*

Mari matkasi ajatuksissaan itään:
Mikä on pukeutumisessa räikein vastakohta tuulipuvulle? Venäläiset naiset kuraläppineen ja korkkareineen. Aikamatkasin Neuvosto-Venäjään, aikaan jolloin suomalaiset tosiaan tuulipukukansana  lipuivat pitkin Pietarinkin katuja venäläisten dievuskojen seassa. Siitä etsin (arkistoistani) nykysovelluksen – 2000-luvulle tuodun kuraläppädievuskan, jonka rinnalla edelleenkin suomalaismaatuskat kalpenevat – jotkut asiat eivät muutu edes neuvostovallan romahdettua.

*

Krisun ajatuksia tuulipuvun tuolta puolen:
Mietin tuulipuvun tuolla puolen-aihetta aika kauan. Jotenkin aloin ajatella tuulipukua arkena ja sen tuolle puolelle menemistä arjesta pois kohottautumista. Kyllä, oikein kohottautumista leijumaan. Kuvasin pihalla ihan vaan ilokseni hämähäkinseittiä. Kun katsoin kuvia koneella, näin näissä uskomattoman hienoissa seittiin takertuneissa vesipisaroissa halajamani bling-blingin. Toisaalta kuvan voi ajatella myös niin, että tuulipuku mudassa sitä möyryää kuvaten pitkin puskia, soita ja nevoja, ja sitten luonto antaa ihan itsestään kuvana jotain niin hienoa, että kaikki vaivat kuten hiki ja likaiset vaatteet (se tuulipuku!) kuvan saamiseksi unohtuvat.

*

Picasaan tästä

7 vastausta artikkeliin “Bling-bling eli Majakka ja perävaunu 16”

  1. Luin tuossa äskettäin jostain lehdestä, että tuulipukukansa on jo meilläkin kadonnut. Nykyään on kaikki goreteksia tms. teknistä vaatetta ja ne eivät kahise.

    Molemmilla hyvät oivallutset, ihan tasapuolisesti.

    1. En tiedä. Mutta jos minulta kysyt, niin ei näihin meidän m&p tuotoksiin ole ennenkään kovin paljon kommentoitu, ei ainakaan minun blogissani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s