kenkiä ja villasukkia

Meillä on kovin rauhallista ja leppoisaa Isoveljen kanssa tuplailon ollessa Ranskassa. Eilen olimme ostamassa pojalle skeittikenkiä. Oli muuten hauskasti kengät esillä kaupassa, jokainen popo omalla vinyylilevyn puolikkallaan. Tarttis enemmän käydä nuorisonsa mukana putiikeissa vaikka vaan nyt estetiikan takia. Noi citymarketin vaaterekit ei kyllä  saa mua kaivamaan kameraa esiin. Vaikka olen kyllä aivan sittarin mannekiini, niin paljon sieltä on tullut peruskalsareita ja leggareita hankittua.

Kevään ollessa hehkeimmillään julistan talven väistyneeksi. Sen kunniaksi pesin perheen villasukat.

Nyt eikun töihin ja illalla sormet ja varpaat pystyssä Suomen kohdatessa Ruotsin mm-jääkiekkomatsissa ja Paradise Oskarin tavoitellessa Euroviisujen voittoa Saksanmaalla. Paitsi että toi matsihan on vasta sunnuntaina, heh! Mulla nousee tukkakin pystyyn tätä menoa!

Mainokset

8 comments

  1. Komeasti ripusteltu värikylläisä villasukkakavalkaadi! Taide löytyy läheltä, kun sen oikein oivaltaa.

  2. Kaupoissa kuvaaminen on hupia, tuon Lepiksen kanssa ollaan vakkarikuvaajia mitä oudoimmissa putiikeissa. Harvoin ostetaan mitään, kauppiaiden harmiksi.

    • Mä aina kaupassa mietin, että pitäiskö kuvaamisen kysyä lupaa. toisaalta on kiva napsia ihan vaan puolisalaa ja aina voi sanoa, että lähettää mallista kuvan potentiaalille ostajalle 😉

  3. MITÄ!?!?!? Villasukat pois????? Ne ovat ainoat sukat, joita suostun sen paremmin talvella kuin kesälläkään pitämään – tarvittaessa lämpimät, mutta normaalisti sopivan viileät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: