Postia, postia!

Tutkailin huvikseni mitä Akismet oli katsonut blogiini muutaman viikon aikana tulleista kommenteista aiheelliseksi siirtää suoraan roskapostiin. Aikamoista huttua ja sekametelisoppaa. On tuo blogin sisäinen suodatin vaan ihan rautaa! Ei tarvitse nyt pelätä mitään matolauman innovaasiota omalle koneelle tämän postauksen takia, olen neutraloinut viestit, eivätkä ne ole mitään klikkaamalla aktivoituvia linkkejä, pelkkää lihavoitua tekstiä vaan.

*

Herra ’Rich Hildred’ kirjoitti 23.2. näin: ”I am linking this webpage from my private blog . this has all of the usefull data necessary.

Neiti ’Helena Kazerski’ puolestaan kommentoi samana päivänä näin: ”I’m  not in a position to view this website properly on firefox I believe there is a drawback.”

’Tommy Juhl’ taas kehuu edelleen samana päivänä tällä tavalla: ”Hi there! You some type of professional? Nice message. Are you able to inform me how you can subscribe your blog?”

Neiti ’Porfirio Hadges’in päässä syttyy suorastaan airam-lamppu: ”Thanks for an thought, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do one thing with it.” Ja tämäkin valaistuminen on tapahtunut 23.2.

*

Suorastaan hykerryttävää! Hauskinta näissä neljässä kommentissa on, että ne kaikki ovat tulleet sivulleni ’ruoka, reseptejä’! Rakas, rakas ’Porfirio’, ehkä ruokaresepteissäni on asennetta ja sinä sen sitten (huonolla) ulkomaan kielelläsi suomenkielisestä tekstistä ymmärsit. Vau!

*

’Andrew Joseph’ taas loihe lausumaan 24.2. sivulle ’henkilökunta’ näin:

”Definitely concur with what you stated. Your explanation was certainly the simplest to understand. I tell you, I usually get irked when folks discuss issues which they plainly don’t know about. You managed to hit the nail correct on the head and explained out everything without complication. Perhaps, people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks”

Seuraavan pikku lauseen (25.2.) takana ei esiinnytä edes omalla nimellä. Soo-soo! ’cristovideos’ näyttää minusta epäilyttävästi nimimerkiltä, vai mitä arvelette?

”nice nice I will definitely subscribe”

’tpqwnresai’ (mhikä?) puhuu minulle tuntematonta kieltä, mutta vakuuttavalta vaikuttaa:

”vswxltwilhyylpmkohbm”

Sen sijaan ’ftgpjesblu’ selvästi (samalla marsilaisten murteella kuin edellinen?)  tänään 6.3. ilmoittaa: ”guadhdivisqbwmiqyfa ja hän vielä jatkaa erityisen uskottavasti:nnawytarep!”

*

Eipä minullakaan muuta kuin että nnawytarep! teille kaikille vaan.

Mainokset

7 comments

  1. Minunkin pitäisi varmaan selvittää tuon Akismetin toimintaa. Ei taida olla automaattisesti päällä? Minulla ei ainakaan yksikään kommentti mene suorilta spämmiin vaikka syytä olisi. Hirveät määrät spämmiä tulee päivittäin. Olen jo harkinnut sanavahvistuksen palauttamista, mutta kun en itse tykkää niistä niin en halua lukijoitakaan niillä ärsyttää.

    • Onko sun hienon blogisi pohja wordpressistä? Eiköhän siihen saa plug-inina Akismetin. Sun blogisi on jo niin kansainvälinen, että ei ihme, jos spämmiä tulee. Mullahan on wp:n ilmaisversio, kun en osaa yhtään mitään koodihommia.Tai siis maksan mä ylimääräistä kuvatilan laajennuksista. Sulla on oikein omat domainkin 🙂 Mä niin haaveilen, että osaisin itse ropata, ei mua haittaisi edes niiden webhotellien maksutkaan. Mutta mitä mä sellaisella teen, kun en osaa mitään tehdä? Kuvagalleriat ja kaikki saisi laitettua. Siis jos osaisi.

    • Näin on! Etkös sä osaa kanssa itse tehdä koodit sun muut? Ei sullakaan ilmaisversiota blogipohjasta ole. Olette te vaan taitavia! Syvä kumarrus.

  2. Moi taas ja kiitoksia vinkistä! Laitoin Akismetin toimimaan ja nyt on spämmit jääneet spämmikansioon. Minulla on tosiaan WordPress-blogi, sieltä orgin puolelta. Olen hommannut webhotellista tilan ja domainin. Ei se mitenkään älyttömän kalliiksi tullut, muutama kymppi vuodessa muistaakseni. Ja jonkun sellaisen valmiin teeman pohjalta muokkasin grafiikat, ei ollut kauhean vaikeaa edes. WordPressillä on aika hyvät ohjeet kaikkeen. (Ja mies osasi auttaa kun en itse tajunnut ;))

  3. Minun hotellini on Oulanka http://www.oulanka.com/ Olen tykännyt, asiakaspalvelu on tosi nopeaa. Vanhan blogin voi siirtää, itsekin siirsin Bloggerista. Tosin siinä tuli vähän ongelmia ja vanhojen kommenttien linkit katosivat. Vanhat kommentit siis näkyvät mutta lähettäjien linkit ei toimi. Mutta WordPressistä WordPressiin on varmasti helpompi siirtää, tuo piti tehdä jonkun convertterin kautta.

    Hienon näköisiä pohjia laittamassasi linkissä! Oma teemani oli WP:n ilmaisia perusteemoja http://wordpress.org/extend/themes/pixel mutta muokkasin sitä itse aika paljon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: