Pilkkuja vilisemällä – Polka dots

En voi uskoa, että minä, suuri talven ja lumen ystävä sanon tätä, mutta sanon. Olen kurkkuani myöten täynnä lunta! Nyt loppui lumikuvat. Eilinen päivä auringonpaisteesta huolimatta meni viikkosiivouksessa, kaupassa ja hellan vieressä kokkaillen. Lopun (vapaan) ajan viihdytin itseäni puuhastelemalla läppärin näytön ja parin skumppalasin kanssa.

Assaria tarvittiin laukaisemaan jalustalle asetettua kameraa, että itse saattoi pidellä laseja.

PS.1 kuvat suurenevat klikkaamalla.

PS.2 Idea on jostain valokuvauslehdestä, ei omani.

 

11 vastausta artikkeliin “Pilkkuja vilisemällä – Polka dots”

  1. Ihailin näitä jo siellä toisessa paikassa, mutta en saanut kommentoiduksi. Mukavaa kun laitoit ne myös tänne. Pohdiskelinkin miten olit ne kuvannut. Huisin hienoja!

    1. Kiitti! ensin haeskelin netistä erivärisiä pilkkukuvia, jotka sitten yritin muokata photarissa riittävän isoiksi, ettei tausta olisi pelkkänä pikselimössönä. Siinä taisi mennä eniten aikaa. Ja loppuhan on historiaa? ;D

    2. Olisikohan se viihdyttävää, jos laittaisi välineet, ennen (käsittelemättömät ja rajaamattomat kuvat) ja jälkeen (valmiit lopputulokset) kuvat-postauksen?

    1. Hiihaa! Arvaas, nää on ne ’meidän’ viime kesän rinsessahäihin hommatut paremmat skumppalasit. Vähän hirvitti, että jos ne hajoo ennen seuraavia kuninkaallisia hääseremonioita, hah! minkä ilon se William meille taas järjestääkään! Kakkua, kakkua ja skumppaaaaa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s