Talvi

Jaahas. Tarttiskos tässä aktivoitua joululoman jälkeen? Poika-triokin vääntäytyi aamulla väsymyksestä palellen puoli seiskalta ylös, sitä se kouluunlähtö teettää!  Meillä onkin nukuttu huolella aamuisin ja vastaavasti keikuttu yömyöhään suklaata syöden tai muuten vaan 😀 Eilen kerättiin jouluromppeet pois ja ei, en odota kevättä, elän tämän talven tästä alta pois ensin. Opettelen uudestaan yli vuoden tauon jälkeen liikkumaan (se jäätynyt olkapää!) ja olen pistänyt itseni sokerilakkoon. Koskee myös elimistössä nopeasti sokeristuvia ruoka-aineita, viljoja, perunaa, pastaa ja riisiä. Aktivoiduin kirjaamaan syömiseni myös ylös. Sivupalkista pääsee klikkamalla Karpin maailmaan.

Tämmöstä meillä. Mites teillä?

Mainokset

5 comments

  1. Oi voi, saisipa itsekin syömisiin taas jotain tolkkua. Miehen kanssa eläessä kaikki terveellisyys on unohtunut jonnekin. Sen sijaan tuo joululomameininki kuulostaa hyvinkin tutulta. Ei meinannut tänään aamulla silmät mitenkään aueta kun unirytmit kääntynynnä päälaelleen.

    • Käännellään rytmit taas kohilleen, koko talvi ja kevät on aikaa. Sitten taas kesälomalla notkahtaa nurin 😉
      Oletko sä teillä ruokavastaava? Pistät sen ukkos samoihin eväisiin kuin mitä itsekin syöt.

  2. Mukavaa arkeen paluuta…Syömisten ylös kirjaaminen on hyvä juttu,olen tehnyt sitä nyt jatkuvasti elokuusta lähtien,ja 3 vihko on jo menossa,Joskus harvoin unohdan kirjata syömiset,mutta kyllä siitä on aika paljon hyötyä.

    • Mä pidin muutama vuosi sitten kaks vuotta putkeen ruokapäiväkirjaa karppipalstalla. Onnistuin pysymään samassa painossa tuon ajan, haha! Ei vaan, saattoihan mulla jo silloin olla ainakin alkavana tämä perusriesani, kilpirauhasen vajaatoiminta, joka estää kyllä kaikensorttisen painonpudotuksen tosi tehokkaasti. Tosin karppipalstalla on kilpparivaivaisia, jotka ovat suurella sitkeydellä onnistuneet mahdottomassa, ovat pudottaneet painoaan roimasti. Mutta se on kestänyt sitten kanssa kauan, eikä alkuun ollut tapahtunut kuukausiin oikein mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: