Shoppailua

Että voi shoppailu olla joskus virkistävää! Ei haittaa edes marraskuinen kylmä vesisade ulkona. Paitsi nyt vähän ajamista, ei oikein eteensä nähnyt.

 

Kivannäköisiä lasiin tehtyjä kynttilöitä. Lähempi tarkastelu osoitti, että lasissa oli tuoksukynttilä, hyi ja yöks!!! Inhoan haisevia kynttilöitä, mulla tulee migreeni niistä.

Pikkuisia pehmeitä hiiriä (?) jättikopallinen. Euron kappale.

Ups, kännykkä lipsahti. Oikeesti. Tulos miellyttää kuitenkin minua.

Marraskuu on puolessa välissä ja moni jouluinen ’tarvike’ oli jo lopussa hyllystä. Höh.

Kassoilla jonoa. Niin aina.

Valotaidetta? iLuuri ei oikein ehdi ottaa pimeällä vauhdissa kuvia. Eikä kovin hyvin liikennevaloissa seistessäkään.

*

Ps.1 Lähetän tämän kännykästä kuvineen päivineen. Saas nähdä, mitä blogissa näkyy.

Ps.2 Ostin lasijalkaisen ison pöytälampun ja verhot. Ainakin…

Ps.3 Nämä Ps:t ja shoppailun ylistys olivat matkalla blogiin hävinneet. Kuvatekstit lisäsinkin vasta tänä aamuna.

Mainokset

11 comments

 1. NÄtit nuo kynttilälasit.Ei meidän IKEAssa tuollaisia ollut,vaan yksivärisiä,mutta olinkin siellä yli kuukausi sitten ,joten ehkä nyt on.Olen huomannut,että monet kärsii tuoksukynttilöistä;itse taas tykkään niistä paljonkin.

  • Minustakin ne oli nätit. Harmittaa vaan se aromi… Eikös Ikeassa ole kaikki roina samanlaista ympäri maailman? Uusi retki vaan sinne teidän Ikeaan, niin eiköhän sielläkin jo joulutavaraa ole.
   Olin kerran kynttiläkutsuilla. Juuri silloin oli alkanut tämä kynttilöiden parfymoiminen. Niissä bailuissa oli kaksi kynttilämallia ilman odööriä ja ajattelin, että kuolen siihen ylenpalttiseen katkuun. En ole kynttiläkutsuille mennyt toista kertaa, hah! Mutta niinhän se on, että monet eivät kärsi tuoksusta lainkaan. Minä en esim. koskaan käytä suitsuketikkuja, en weeceen raikastajia, enkä hajustettuja pesupulvereita tai huuhteluaineita. Ne ne vasta haisevatkin, yyh. Jos vie vaatteet ulos kuivumaan ja naapurin kuivuvissa pyykeissä on hajuaineita, niin nehän tarttuvat kuivaessa sun omiin hajuttomiin pyykkeihin!

 2. hpy

  Laita toksukynttilat vessaan. Siella ne haisevat hyvalta.

 3. hpy

  tuoksukynttilat siis

 4. Minä jo hämmästelin, että mikä ihmevärkki sinulla on puhelimena jos se kaiken tämän toi blogiin asti. Mutt ei ehkä ihan automaattisesti käynytkään… Eläväinen reaaliaikainen shoppailutallete!

  • Kiitti! Kyllä se on mahdolista, lähes kaiken voi nykyään tehdä suoraan kännykästä älypuhelimella. Mulla on iPhone ja sehän on todella monipuolinen vekotin. Esim. kuvat voi käsitellä eri tavoin jo kännykässä tai ottaa valmiiksi ’outoja’ kuvia. AppStore on täynnä kaikkia erilaisia sovelluksia, mm, WordPressin iPhone sovelluksen saa sieltä ilmaiseksi. Sähköposti on jo vanha juttu kännykässä. Voisin periaatteessa vastailla kommentteihin s-postin kautta, olen kokeillutkin sitä. Ongelmana ovat ääkköset, ne eivät tule oikein näkyviin. Keväällä kävin wp:n ylläpidon kanssa asiasta postinvaihtoa, mutta jostain syystä se ei korjaantunut. Nyt wp muuten rummuttaa, että se on saanut Nokian älypuhelimiin soveltuvan wp-sovelluksen aikaiseksi.
   Olisi se voinut olla mahdollista saada tänne koko postaus suoraan kännykästä, minä vaan en osannut sitä oikein käyttää, vielä 😉

 5. Hauska postaus! Ja kuvat ovat ylimakeita! Täytyy kokeilla kännykkäshoppailua 😉

 6. Though I don’t know what you are saying with the photos, I can see this is IKEA! It looks the same on my side of the world too. We do all live in a small world sometimes.

 7. Voi jouluikea, pakko päästä Pian!
  Tollanen karmea pehmorotta on mun kissavauvan ehdoton suosikkilelu nykyään ja aika hyvää tekoakin kun vielä parin kuukauden riepottelun jälkeenkin on ihan kuosissaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: