13.

13., originally uploaded by Krisu-.

Illalla kotiin. Kuvattu tuulilasin läpi lennosta, tähtäämättä. Selitysosa suunnattu Miehelle, kuvittelee muuten, että ajan autoa toinen silmä etsimessä ja toinen silmä kiinni.

Mainokset

23 comments

 1. Pipsa

  Haa, en oo ainut, joka ottaa kuvia samalla, kun ajaa autoa.

 2. Tämä on tunnelmallinen ja tuo mieleen lukuisat kerrat, kun on ajettu illalla jossain kaupungin laitamilla. Onnistuit saamaan oikein Beetlehemin tähden tuohon vasempaan laitaan, se on hieno!

 3. hpy

  Tahtia taynna. (Huomenna tulee osallistumiseni karuselliin.)

 4. Ari

  Niin hienoja nämä yökuvat!

  Hei Krisu, tiedätkö miten saa tehtyä yhdellä Wp käyttisellä monta wordpress sivustoa, tässä tapauksessa kaksi erilaista sivustoa.

  • Tarkoitatko kahta eri blogia samalla käyttäjätunnuksella? Mulla on viisi… No okei, yksi, kuvakori, ei ole ollut käytössä aikoihin ja yksi on koemielessä ja erittäin yksityinen, kokeilen siellä uusia pohjateemoja sun muuta.
   Mulla on yläpalkissa kohta: omat blogit. Siitä tulee alasvetovalikko, jossa näkyvät kaikki wp-blogini ja alimpana seisoo: ’Luo uusi blogi’. helppoa kuin heinän teko 😉

 5. Aika hyvin lentotarkennettu 😉
  Lopetin tuon, ajaessa kuvaamisen siis. Ja kaiken muun räpläämisen myös. Tosi hankalaa oli aluksi olla ilman sitä kameraa, mutta nyt sujuu jo taas aivan hyvin.

 6. Ari

  Mullapa ei ole WP:ssä ylhäällä kohtaa omat blogit eikä luo uusi blogi

  • no höh. Onkos sulla muut mausteet siellä, kun olet kirjautuneena? Tili, tilaukset, blogityökalut, subscribe, tykkää ja muokkaa? vai onko sun wb.org.in puolella? Siitä mä -ilmaisversiolainen – en tiedä mitään. Työpöydön kautta jotenkin? Omat asetukset? Dashboardia mä varmaankin lähtisin kaivelemaan seuraavaksi. 🙂

 7. Ari

  On on, kaikki mausteet löytyy ja ilmaisversio

  • Mene ohjausnäkymään. Mulla on siellä vasemmalla yläkulmassa ’ohjausnäkymä’-laatikko. sieltä klikkaa–>omat blogit. Vieritä sivua alas. Oikealla alakulmassa on pieni ’rekisteröi uusi blogi’.

   wp-palkki näyttää mulla tältä:

   uuden blogin lisäys:

 8. Ari

  Aah, sulla on varmaan WPMU versio käytössäsi. Eli multiasennus wp. Minulla näyttä tälläiselt’ tuo sama kohta
  http://picasaweb.google.fi/ari.kokkonen/Syksy2010#5528307179753900530

  Sain eräältä WP gurulta tiedon: Haluat Multisite-asennuksen WordPressista. Lue ohjeet täältä: http://codex.wordpress.org/Create_A_Network.

  Näyttää jo hieman liian monimutkaiselta jutulta

  • Minä en ymmärrä, miksi meidän työpöydät näyttävät erilaisilta, oikeesti. Mulla on aivan tavallinen wp.com-blogi. Olen ainoastaan ostanut siihen enemmän kuvatilaa. Jos olisikin aikaa oppia css-kieltä, niin laajentaisin myös oitis siihen suuntaan, että saisin ropata pohjat mieleisikseni. Mutta kun en osaa. Niin että miten mulla voisi olla tuollainen multisite-laajennus? Ihan äimän käkenä täällä…

  • Nonni ja poistin vahingossa kaiken, mitä olin kirjoittanut. Mene tänne.
   Mulla on siellä heti vastassa vasemmassa yläkulmassa oma ikoni ja tervehdys, Tervetuloa takaisin, Krisu! tämän alla blogiosotteeni alekkain ja ALIMPANA: luo uusi blogi!

 9. Ari

  Tuota itsekin ihmettelin meidän näkymän erilaisuutta ja mulla myös iha tavallinen Wp.comissa sivut. Vaikka css kieltä osaa wp:ssä on aika hankalaa mennä sörkkimään sitä koodia, olen muutaman kerran yrittänyt ja hankalaa on

  Tämä Guru kertoi että wp on luotu pyörittämään vain yhtä blogia, multiasennuksella pyörii monia, mutta täytyy sanoa ettei jaksa eikä osa tuollaista multiasennusta. Wp ei voi luoda kuin yhden blogin kerrallaan normaalista, eli se mikä minulla on jo, mutta miten sulla voi olla monta blogia?

  No kiitos sulle kuitenkin avusta, täytyy keksiä jotain.

  • Guru ei tiennyt mitään, onhan lepikselläkin Parallel lines, Backyard beauties ja vielä ainakin Strechyard. Susupetalillakin on useampi blogi wp:ssä, jos en väärin muista. Tuo yläpalkkikin päivittyi tuollaiseksi ihan omia aikojaan tänä syksynä, tuli tykkää-tähdet ja kaikkee jako-ominaisuuksia. Niin kuin nyt täällä meillä kukaan viitsisi nappulaa painamalla tykätä mistään, yksin oon tykännyt jutuistani, hah! Ja ihan sama nappi toimii facebookissa loistavasti.

 10. Yritän laittaa tähän kuvan siitä suomenkielisestä wp.com’ista.

  • Itse asiassa, nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen ja näen vielä silmissäni tuon listan, niin mullahan on jokaisessa blogissa (hiukan) erilainen käyttis. Siitä syystä ei ostamani lisätila kuville toimi kuin Melukylässä (krisuh). Näinhän se oikeasti menee. Mutta jokaiseen pääsee helposti samasta paikasta. Oma wp-yläpalkki, joka näkyy, kun on sisäänkirjautuneena, näyttää pudotusvalikkona omat blogit, vaikka olisi sata omaa blogia wp:ssä.

 11. Kiitos, kiitos, kiitos Krisu, nyt onnistui. En tiennytkään tuollasesta paikasta lainkaan. Mulla oli oma domain jonne asensin oman ekan wp:ni.

  No tämä oli jo todella helppoa, ISO KIITOS HALI!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: