Munapostaus

Wikipedia sen tietää: kananmuna on muna, jonka kana munii! Eilisen päivän kuvaan tutkin sitten munia enemmänkin. Tykkäsin tuloksista niin paljon, että laitan lisää munakuvia.

Muna on oman aamiaiseni peruskamaa, syön munia huoletta lähes päivittäin. Kananmuna on mittaamattoman arvokasta ravintoa ja onnekseen päässyt vuosikymmeniä jatkuneen kolesterolipelottelun jälkeen takaisin ruokapöytään. Ja sinne se kuuluu, ehdottomasti. Muna on trendikästä superfoodia ja sisältää alhaisesta energiamäärästään huolimatta erinomaista proteiinia sekä runsain mitoin kasvua ja palautumista edistäviä aminohappoja. Munissa on D- ja B12-vitamiinia, seleeniä, koliinia ja antioksidantteja. Bonusta on myös se, että tämä superruoka on lähituotettua, sitä ei tuoda lentokoneilla ties mistä maailman ääristä.

Meillä syödään luomumunia, paitsi jos kaupasta sattuu olemaan luomut loppu, niin sitten vapaita. Kuinkas teillä?

Ps. wordpressin  kuvan koon muuntelussa ja muussakin on nyt julkaisuhetkellä jotain epäselvää. Kuvat suurenevat kuitenkin klikkaamalla.

 

Mainokset

8 comments

  1. Munista on lukuisia sanontojakin joista kaksi tuli mieleen eli: mene munalla töihin ja meillä ei kiskota munista sanoi munakauppias:) Niin ja vielä se vanha vitsi kun Ruokalistalla oli härän kieltä niin hieno rouva sanoi ettei voi syödä mitään mikä on ollut eläimen suussa joten otan kananmunia:)

  2. No voi sun munas! Hauskoja veikkoja. Erityisesti pidän noista rivimiehistä.

    • Kaikkea tämä kuva-päivässä-lokakuu jo nyt teettääkin! Vaan virikkeitä ne tarvii kanatkin, miksei siis kuvaaja, jonka ympärillä maailman valo vähenee ja luonto alkaa levätä talvea odotellessaan.

  3. Munatietoisku:) Ja hienot kuvat kaupan päälle. Meillä syödään vapaiden kanojen luomumunia8)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: