17 vastausta artikkeliin “Sniiffer itse”

  1. Niin tekee 😉 Olen lujasti päättänyt, että kolmatta tolleria (tai mitään muutakaan rotua) ei meille tule tämän lähdön jälkeen. Mutta kun katson Timpan harmaantumista niin surku ja parku ja ikävä iskee jo valmiiksi. Viimeksi laastaroitiin koiran kuolema uudella pennulla. Mutta kun sitä on niin naimisissa koiran kanssa, mihinkään ei kotoa pääse.

   1. Krisu, olemme samassa tilanteessa, sillä meidän Olgamme, Applehill’s Thora, Hänen Majesteettinsa on jo 12,5 vuotta ja nyt ei auta laastarointi, sillä olemme olleet todella kiinni. Toisaalta, mikään ja kukaan ei ole tuottanut minulle sitä pyteetöntä autuutta kuin novascotialaisemme. En tiedä vielä, selviänkö erosta ollenkaan, joten…en nyt siitä eempää.

    Olen paljonkin laittannut blogiini kuvia Olgastamme ja myös muista koirista.

    Meillä on kyllä pieni tarketti auki, että kun vuodet Euroopan kiertolaisiina ovat ohi ja sitten jos tekee mieli vielä punaturkkia, me teemme sen. Ehkä selviän tuon ajatuksen avulla. Mutta kukaan ei ikinä ole Unforgettable, kuten on Olga.

    Tuo mustavalkokuva Snifferistä on kuin meidän Olga…

    1. Hei Leena, mukavaa nähdä uusi kasvo Melukylässä! Minähän ryntään saman tien tutkimaan Olgan kuvia!! Me todella tiedämme, millainen koira on tolleri! Ihan paras, eikö? 😉

 1. Juu, kyllä tiedän tuon luopumisen tuskan ja surun!!! Meillä on niin monta silkkikuonoa jo saateltu koirien taivaaseen. Timihän on terve poju ikäisekseen, teillä saattaa olla vielä monta yhteistä ihanaa vuotta. Mutta, aina on hyvä kuitenkin valmistautua siihen tulevaan eroon ja sitä ennen ottaa ilo ja onni irti yhdessä olosta!!

 2. Niin aattelinkin tuosta harmaasta kuonosta. Meidän Miska oli ihan samanvärinen tuon ikäisenä ja vielä harmaampi 15 vuotiaana.
  Ihan kuin isäntänsä nyt.
  Samaa mieltä olin silloin, kun Miskasta aika jätti, etti uutta tule, mutta kuinkas kävikään. Viivi asteli taloon.=D
  Niin ja se on sitonut minua, mutta onneksi meitä on kaksi ja toinen pääsee lliikenteeseen =DDD

 3. Hei Krisu,
  Tuo viimeinen – mustavalkokuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Ystävyys, ymmärrys, rakkaus ja läsnäolo.
  Luin Yrsa Steniuksen kirjan Koiria, rakkautta ja surua keväällä ja jo ensimmäisellä sivulla luki: Kun taloon tulee koira tulee ilo ja samalla ovenavauksella suru. Sama pätee kissoihin ja elämäni pahin päivä oli 28.12.2009 kun vein Astonin ( vain 4 vuotta ) taksilla pieneläinklinikalle ja tiesin että yksin palaan. Mutta – niin paljon on iloa siinä kun saa ystäväkseen eläimen että surukin vaan täytyy kestää.Josseivat ihmiset pysty herättämään tunteita niin eläimet aina.

  1. Yrsa S. osuu naulan kantaan. Kun meidän ensimmäinen tolleri Saska tuli taloon, kaiken sen ilon keskellä surin koko sen ensimmäisen elinvuoden sitä, että joudun siitä joskus luopumaan. Oikein itkinkin välillä, haha! Ja kun se vietiin 10-vuotiaana piikille, se oli aivan kamalaa. Saskalla oli nopeasti leviävä syöpäkasvain tai kasvaimia sisäelimissä. Puolitoista kuukautta se sairasti ja sitten oli pakko viedä. Se oli kyllä koko ajan lääkärin valvonnassa, minä niin toivoin, että se olisi kuollut luonnollisesti. Piikiltä mentiin exän kanssa esikoisen eskarilaisten vanhempainiltaan koululle. Mitähän sielläkin puhuttiin, itkin ihan koko ajan! Pyysin kyllä anteeksi ’seurakunnalta’ ja selitin, miksi märisen 🙂
   kaikilla vanhoilla yksinäisllä ihmisillä kuuluisi olla ainakin kissa kotonaan kehräämässä. Koira on myös hyvä ulkoiluttaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s