1. päivä

Haastoin itseni kuukauden mittaiselle matkalle tuore kuva per päivä periaatteella. Sain Lepiksenkin houkuteltua mukaan kaverikseni, hauskaa! Jos haluat kokeilla samaa, niin siitä vaan! Kerro, missä osotteessa majailet, niin käyn nuuskimassa, mitä sinä päivittäin kuvaat.

Ajattelin laittaa Flickriin kansion näille kuville ja linkittää sen sivupalkkiin. En vieläkään ole oppinut pitämään Picasasta, vaikka sinne mm. viikon kuvanikin linkitän. Vaatii vaan hiukan aikaani huomenna, en oikein tiedä vielä, miten se Flickr-homma toimii tänne blogiin. Jos se onnistuu, en tee päivittäistä postausta Melukylään näistä kuvista. Ehkä…

Mainokset

10 comments

 1. Siinä on pehmeä istuskella ja nauttia kauniista valosta. Hieno aloitus.

 2. Itse otan Flickr-kuvat mielestäni helpoiten siitä kuvan yltä vasemmalta Share this –> Grab the HTML/BBCode ja sen sitten blogiin kun kooditilassa liittää, niin kuva näkyy ja linkki menee käyttöehtojen vaatimaan paikkaan.

  Mulla ei blogiin tule näin ahkerasti enää kuvattua, mutta paikka taitaa olla vapaa, joten voisin ilmoittaa oman kuvani tulevaksi
  osoitteeseen http://www.blipfoto.com/timook – sinne on mennyt jo melkein vuoden ajan päivittäisiä kuvia ja nyt viime kuukausi taisi olla ensimmäinen, jolloin tuli joka päivälle kuva.

  Hieno kuva tämäkin muuten!

  • Tuo siirtomahdollisuus on tuttu, en vaan ole sitä kokeillut. Ajattelin laittaa sivupalkkiin 12-kuvaa Picasa-läpyskän malliin läpyskän Flickriin. Ei onnistu. Blogin liittäminen Flickriin pitäisi olla pikku juttu, mutta jokin (WordPressin) API-koodin lisäämisessä mättää mulla: en ymmärrä Flickrin ohjetta, koko ajan tulee ilmoitus, että koodi on väärä erilaisista vääntöyrityksistä huolimatta. En onnistu saamaan edes sitä perus-Flickriä sivupalkkiin, vaikka teen mielestäni kaiken oikein ja vimpstaakeissa on oikein erikseen Flickr-laatikko.
   Kiitos uosta linkistä, ensimmäisenä vastassa vielä hulvaton hipstamatic-kuva 😀 Mutta sinne ei voi kirjautumatta lisätä kommentteja? Ja haluatko kommentit pelkästään englanniksi? Multa noi ilmaukset kotimaisella sujuisivat huomattavasti värikkäämmin.
   Kiitos 🙂

   • OK, puhuin hiukan eri asiasta, eli yksittäisen kuvan tuomisesta blogimerkintään. Itselläni on tuollainen sivupalkin kuvalinkitys ollut jo niin pitkään ettei siitä muista paljoakaan – koodiin kurkkasin ja on jokin ’Flickr Badge’ jonka koodin oon sinne kopioinut.

    Blipfoto taitaa vaatia tosiaan rekisteröinnin kommenttiin – kielellä ei mun puolestani oo väliä, joissakin journaaleissa on suomeksikin niitä näkynyt. Yleensä vain tuntuvat käyttävän englantia, joten siihen itsekin on tuolla jäänyt, mutta mitään sääntöä ei oo siitä. Olisi kätevä kun saisi sen blipin jotenkin linkitettyä blogiin suoraan, niin hoituisi tuo kommentointiongelmakin…

    • Löysin ’viankin’ jo. Yksi pieni l näkyi mun silmääni i:nä. Tars käyrä optikolla…. Eihän siinä mitään, yksi kirjautuminen sinne tai tänne ei mitään maksa. Se vaan, että en aio sitä palvelua muuten käyttää, mullahan on jo Aminuksessa yhden kuvalatauksen päivässä salliva K’s Photoblog. Mihinkä sitä näitten blogiensa kanssa vielä joutuu? 😉

     • Nyt sain heitettyä tämän päivän kuvan linkatuksi blogiinkin. Sitä voisi ainakin parempien kuvien kohdalla tehdä, mutta muuten voi säilyttää mun meemiosallistujakuvien pääpaikan linkkinä tuon blipfoton.

 3. Minä alan! Muuten unohdan kuvata 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: