Neljä vuotta, volume 2

Heinäkuussa jo kirjoittelin ikuisuusprojektista, joka saatiin kuin saatiinkin päätökseen paria päivää ennen pojan rippijuhlia 1.8. Tältä siellä nyt sitten näyttää:

Mulla ei oikein ole mitään lisättävää tähän. Paitsi sen kerron, vaikkei kukaan kysynytkään, että tuo mun wc-paperiteline on sitten oikea design-tuote, toin sen Amsterdamista. Eksyin Prinzengrachtin varrella sijaitsevaan design-kauppaan sadekuuroa pitelemään. Oli siellä myynnissä Harri Koskisen Block-lamppukin, mutta sehän mulla on ollut jo vuosia, heh!  Tämä vaan tiedoksi, kun tuota vessaa rakennettiin vanhoilla kaakeleilla ja itse rakennetuilla ja öljytyillä tammihyllyillä eikä uutta lavuaariakaan edes ostettu. Että on sentään arvokas teline paperille, tais maksaa ihan kympin! 😀

Mainokset

7 comments

  1. Anne Tenhonen

    Voi herranpieksut rouvan jalassa!!! Olenkin ihan väärällä alalla, paitti tässä on joutunut opetteleen ton rautalangastaväännön, että voisin olla hyvä vääntelee veskipapratelineitä. Oikein on mukavan näköistä, tiesikkö, että keltainen on hulluden väri ja mä rakastan keltaista!!!! Milläs kameralla nämä kuvat on otettu?

    • siittä vaan, uusi ura designerina odottaa sua, jee!!! Kuten jo siinä ekassa vessapostauksessa totesin, Mies valkkas kaakelien värit 😉 Kuvat on otettu jo aiemmin elokuussa sillä samalla, joka hajosi. Mä vaan kaivelen arkistoja

  2. Kaunista jälkeä on tullut. Puutasot ja -hyllyt sopivat tyylikkäästi vessaan. WC-paperitelin on tarpeeksi yksinkertaisen hieno.

  3. Kyllähän tuolla Aamulehteä lukee. Pötästäkin tavara menee seinänaaouriin eikä alakertaan.

    Taitaa olla sama rautalankavääntäjä joka tekee niitä rautalanahenkareita joita voi käyttää myös antenneina.

  4. Tuo seinässä oleva syvennys on kiva! Meillä tulee jossain vaiheessa vastaan wc:n remontti, mutta onneksi se on pieni koppi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: