Kesä alkaa

Minulle juhannus on alkukesän juhla. Sen jälkeen uimavedet lämpiävät, hyttysiin melkein tottuu, metsästä ja pelloilta alkaa saada satoa. Kuinkakohan monena vuonna syyskuussakin on ollut lämmintä ja mukavaa, en muista. Mutta mikäs, meillä kaikilla on omat omituisuutemme. Elän tässä ja nyt, en vielä kaiva syksyistä puolukkapiiraan ohjetta esiin, enkä ainakaan haikaile joulukuusen perään. Kesä ei lopu juhannukseen, se vasta alkaa.

Toivon teille kaikille oikein mukavaa ja rentoa juhannusta, missä sitten olettekin!14 vastausta artikkeliin “Kesä alkaa”

  1. Hemma bäst, myös juhannuksena. Vesi on jo hurrrjjjan lämmintä. (Ei tuo ollut hampaiden kalinaa, pois se minusta.;))

    Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta sinullekin. 🙂

    1. Kiitos, Celia! Hemma bäst täälläkin. En edes muista milloin olisimme olleet muualla juhannuksena. meidän vesi on vielä kylmää. Ainakin minulle liian kylmää 😉

    1. Kiitos, Sooloilija! Hyvältä kuulostaa teidänkin ympäristönne. Meillä on metsäpolkuja kilometritolkulla vieressä ja uimarantoja ainakin viisi ihan lähietäisyydellä. Ei paha?

  2. Iloista jussia sinne teille kaikille ! Niin, onneksi se kesä vasta tästä alkaa ja jouluun on nyt yhtäpitkä matka molempiin suuntiin.

    1. Aah! Täydellinen jouluihminen puolivälissä joulujen keskellä. Respektii, sanois tässä kohtaa Aku. Voikaa hyvin ja hellikää Helmiä erityisesti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s