Sarjakuva

Teematiistai antoi tälle viikolle sarjakuva-haasteen, joka on numerojärjestyksessä 11. haaste.

Klikkaa kuva suuremmaksi ja vielä senkin jälkeen klikkaa sarjis näyttöä suuremmaksi. Saa tekstistäkin jotain selvää. Ehkä…

Mainokset

15 comments

  • Kiitos! Tämä kaiffari seikkaili eilen meidän pihoilla. Kuvittele, mikä onnekas sattuma teematiistaita ajatellen, enkä ollut vielä edes katsonut haastetta. Mieletön mäihä!

 1. Tämä on kiva sarjakuva ja lintu on jo itsessään kaunis katsella.

 2. On tää hauska 🙂

 3. No voi, siinä se fasaani yrittää piilotella, mutta kuinkas kävikään..

 4. Hehee! Hauska sarjakuva! Fasaaneja on kiva seurailla. Täällä niitä on ympäristössä vaikka muille jakaa. Niillä on kiva tööttiääni ja ovat tosi kauniin värisiä.

 5. Hienosti tehty sarjakuva, tässä oli huumoria! WOT!!!

 6. Hauska sarjakuva, samoilla linjoilla ollaan. Minä vain en viitsinyt laittaa kuvia kunnon järjestykseen saatika sitten olisi kirjoittanut puhekuplat.
  En nääs osaa naakakkojen kieltä. En muuten fasaanienkaan, hyvä kun suomensit. =D

 7. Ilmeikäs malli sulla! Tuli hauska sarjakuva 🙂

 8. Hienosti tehty ja hauska sarjakuva. Lintu on tosi kaunis!

 9. Hieno kuvitus ja hienot puhekuplat! Millä ohjelmalla teit ne?. Minä en koskaan aiemmin ollut puhekuplia tehnyt ja käytössä ei ole kuin tuo gimp, jolla opettelin oman sarjikseni kuplat 🙂

  • Kiitos, Tapsu! Mulla on käytössä Photshopin Elements 8. Ei siinä noita kuplia valmiina ole, pitää pikkasen itse värkkäillä, mutta kun yhden saa tehtyä, toiset meneekin jo rutiinilla.
   Työnkulku menee näin: kuvan päälle tehdään tyhjä taso, joka ’maalataan’ valkoiseksi. Cookie Cutter Toolilla leikataan valkoisesta tasosta halutulla ’muotilla’ kuvio irti ja sitä sitten siirrellään ja venytellään omien tarpeiden mukaan. Niin, ja kirjoitetaan sisään haluttu teksti taas omalla tasollaan.
   Itse en osaa Gimpiä käyttää ollenkaan, vaikka senkin olen koneelle asentanut. Miten se voikin olla niin mahdottoman vaikea ohjelma mulle. Eikä Gimp taida mikään ’vain’ olla, sehän on käsittääkseni todella monipuolinen, jos sen käytön oppii. 🙂

 10. Gimpistä alkeet vain osaan itsekin ja vaikka siihen on paljon suomenkielistäkin ohjetta niin meinaa kyllä usein mennä yli hilseen:)Tuon gimpin käyttöä opin vasta nyt kevättalvella kun täällä Sysmässä oli 12 tunnin kuvankäsittelykurssi Gimppiä käyttäen. Mutta tuo aika on ihan liian lyhyt, jotain sentään jäi korvien väliin;)Tähän saakka olen vain picasaa käyttänyt, hyvä ohjelma sekin mutta nuo ”kikkailut”puuttvat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: