Rivissä

Valokuvatorstain haasteessa nro 159. haetaan asetelmaa ilman eläviä kuvauskohteita. Sopiihan se.

Mainokset

16 comments

 1. b.

  Montaks joit? Miten tämä on tehty, korkit näyttävät leijuvan ilmassa.

  • Kaikki korkit mun jäljiltä, mutta pitkällä aikavälillä. 😉 Alkosta saatava ranskalainen siideri on oikein korkkikorkeilla varustettua. Lasilevy (a la Lundia) alla. Kuvittelin jotenkin saavani alas heijastuvan kuvan kaupan päälle. No en saanut. Jos vaihdoin kuvakulmaa, sain alustalle kyllä muita kuvia mukaan, heh!

 2. Mikä on tarina siinä, että juuri toinen korkki pääsi tarkennukseen?

  • Kaikki teot ja koko prosessi kehiin? haha! Nimenomaan tästä kulmasta otin kuvia niin, että tarkensin vuoronperään jokaisen korkin. Ajattelin, että yhdistelen niistä vaikka nyt vaan harjoituksen vuoksi kuvankäsittelyssä yhden kuvan, jossa kaikki korkit ovat teräviä. Kello oli eilen kuitenkin jo kymmenen illalla ja siihen olisi taas tuhraantunut aikaa. Tämä sattui miellyttämään silmääni eniten. Siinä kuvassa, jossa oli/on ensimmäinen korkki tarkka, tuntui, että katse ohjautui liian sivuun. Kerro, mitä itse olisit tehnyt?
   Tässä vielä pari asetelmaa:

   • En ajatellut laisinkaan siltä kantilta, että mitä olisin itse tehnyt, tuli vaan mieleeni heti, että tätä olet miettinyt ja sitä kautta tässä on joku idea ja ajatus takana, miksi juuri tuohon.

    Mutta, mitäpä olisin kokeillut… Varmaan olisin tavoilleni uskollisena käyttänyt yhtä pientä syväterävyyttä 😀 (siksi kait tähän kiinnitinkin huomioni). Olisin kokeillut varmaan ekana viimeistä tarkennettuna, sitten ekaa ja jos kumpikaan ei olisi ollut sitä, mikä tuntui hyvältä, tämä olisi vamraan ollut seuraava vaihtoehtoni.

    Toi lisäämäsi alin on tosi hyvä! Tulee mieleen keilaus tai biljardi 😉

 3. Hyvä idea tehdä korkeista asetelma

 4. Juuri kohdalleen osui tuo tarkistus toiseen korkkiin, hieno asetelma! Ihmissilmä on muuten mahtava kamera, tarkistelee juuri sopivaan paikkaan, aina;)

 5. No nii, Mari. Nyt kävi niin, että olen huitaissut roskakoriin sen vihon viimeisen korkintarkennuskuvaraakileen. Siinä on ollut varmasti jotain muuta ”vikaa” siinä kuvassa. Tämä lähes viimeinen oli kuitenkin tallella, jos se nyt jotain käsitystä antaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: