Varjo

Haa! Mun viikon kuvani passaa erinomaisesti mv-kuvaksi muunnettuna myös Mustaa ja valkoista-blogin tämän maanantain ’varjo’-haasteeseen.

Mulla vaan menee pää sekaisin näistä viikonpäivähaasteista. Jos nimi on Mosaic Monday, sinne on jo sunnuntaina ilmestynyt sata kuvaa. Sama juttu tämän ’maanantai’-haasteen kanssa, kukaan enää maanantaina lataa sinne kuviaan, paitsi minä. Ruby Tuesdayhin on myöhässä jos lataa kuvansa tiistaina. Miksei sitten ole mustavalko-sunnuntai, mosaic-sunday tai ruby-monday?  En vaan tajua tätä logiikkaa…

17 vastausta artikkeliin “Varjo”

  1. Itse asiassa ei ole. Jos sattuu kiinnittämään huomiota, niin Tampereen keskustorilta kun lähtee Aleksis Kiven katua alas Laukontoria kohti, niin siinä on kävelyreitillä laattoja maassa ja kiviä seinissä, Radoslaw Grytan teos Kivikirjasto vuodelta 2002. Alkuun, kun sinne tulivat nämä laatat, ainakin yksi siellä maassa oli sen verran pahasti koholla, että tosi moni huomaamattaan kompastui ja kaatuikin ihan, lisäksi ne olivat kovin liukkaita. teosta on sittemmin muutettu hiukan. Lisätietoja linkissä 🙂

 1. Hieno kuva, hyvä että otit mukaan varjo-haasteeseen.
  Minäkin olen kaikessa aina myöhässä, mutta eivät nämä kai nopeuskilpailuja ole. Mutta totta sekin, että jos pari päivää ennen haasteen loppumista laittaa omansa, ei kukaan enää ole kiinnostunut, kaikilla on jo uusi haaste mielessä. Siksi jätänkin joskus väliin, jos en heti keksi tai ehdi laittaa.

 2. Hei Krisu,
  En kyllä yhtään tiedä mitä tämä esittää ja missä otettu, mutta pitkä on varjonsa. Tarkoitat varmasti samaa mistä Uunakin kirjoittaa – jos ei ole ensimmäisen kymmenen joukossa on homma ohi eikä kuvasi kiinnosta enää yhtään ketään. Itse huomasin tämän aikoinaan Valokuvatorstaissa – keskiviikkona ei ollut mitään vitsiä laittaa kuvaa eikä kyllä enää lauantainakaan sen puolin muuta kuin IHAN ikiomaksi ilokseen. Aika paljon tää blogimaailma on muutenkin muuttunut ihan-omaksi-ilokseen hommiksi. Jos et kuulu hoviin saat ihan yksiksesi täällä puuhastella ja huhuilla ja miten kauan sellaista terveenpapereilla liikeillä oleva jaksaa ? Ei mun mielestäni pitäiskään jaksaa. Sama pätee mielestäni ihan oikeassakin maailmassa ja wanna-bee ovat lisääntymään päin – mut mitä jos ei halua olla wanna-bee ?

  1. Minua kiinnostaisi myös nuo valokuvahaasteet – en ole vain saanut aikaiseksi tutustua aiheeseen ja joskus jo ruokahaasteeseen osallistuminen tuntuu kiireiseltä.

   Melita, olet aivan oikeassa tuosta hovikulttuurista. Siinä ärsyttää eniten se, että hyvä ja suosittu blogi saa kehuja silloinkin kun se on keskinkertainen.

   Ruokablogeihin tuo ”10 ensimmäistä” ei ole onneksi iskenyt, mutta ruokahaasteisiin vastaa varsin vähän ihmisiä joten kaikki vastaukset voi katsoa läpi.

 3. Pyydän anteeksi. Olen tällä hetkellä täysin työni pauloissa ja tukkatupsuani myöten keskitän energiani työhön. Tätä kestää vielä vajaat kaksi viikkoa. Käyn katsomassa kuvanne ja luen tekstinne melkein pelkästään googlereaderin kautta. en siis pahemmin kommentoi, mutta ehkä tähän tulee ihan pian muutos.

  Kiitoksia kaikille kommenteistanne!

 4. Hieno aihe ja kivet ovat monimuotoisia kuvauksen aiheita, niistä on moneksi.

  Minulla on aivan samoja ’ongelmia’ noiden haastepäivien kanssa. Joskus saattaa käydä, että otan kuvan vasta haasteviikolla haastesanan mukaan. Ja sittenhän se on tavallaan jo liian myöhäistä. Haasteen pitäisi kyllä ilmaantua eetteriin sinä kyseisenä viikonpäivänä mitä nimi kertoo. Tai jos halutaan julkaista haaste etukäteen, niin linkkilista aukeaisi vasta kyseisenä päivänä. Omissa sunnuntaiklassikoissa olen päätynyt tuohon ratkaisuun. Linkkilista aukeaa keskiyöllä ja päättyy 24 tunnin kuluttua. Tämän säädön jälkeen soittajien määrä on muutamalla pudonnut, valitettavasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s