Kipu

Jäätynyt olkapää hallitsee elämääni, on hallinnut koko syksyn. Vaihdan jouluisen blogi-ilmeen, kun voin istua koneella sen vaihdon vaadittavan ajan, minkä kivulta kykenen. Kommentoimattomuus teille toisille johtuu samasta syystä. Viime yönä sain kivulta ja säryltä nukuttua täyden yön viikkoihin. Kiitos Panacod ja Burana slow 800! Ensi torstaina, 14.1. ortopedi repii käteni auki nukutuksessa. Suurimmalla osalla näin operoiduista tämä inhottava, kivulias ja  elämää rajoittava vaiva on jäänyt manipulaaatiopöydälle. Haluaisin kuulua enemmistöön!

Mainokset

15 comments

 1. No voi itku! Olen syönyt samanlaisen lääkekasan niskani takia yhdessä vaiheessa. Sitä ei kuitenkaan alettu leikata, koska on aika riskaapelia.
  Sinun tapauksessasi leikkaus on aivan oikea toimenpide ja saat varmaan uuden elämän sen jälkeen. Mistään ei tule mitään, kun on kipuja, sen tiedän, nyt on onneksi vähän helpompi, mutta kyllä pitää tarkoin miettiä, missä istuu ja kuinka kauan ja kuinka käsiä kannattelee.

  Onnistunutta toimenpidettä toivon sinulle kovasti ja uutta kivutonta elämää 🙂

 2. Kuulut sinä enemmistöön, usko pois! Kohti normaalia elämää. Pidän peukkuja. Kyllä kaikki hyvin menee.

 3. No voi tuota, mutta toivotan onnea leikkaukseen.

 4. Voi että, kuulostaapa ikävältä. Pikaista paranemista! Kohta varmaan jo bloggaat ihan normaalisti 🙂

 5. Hyvin se menee, olkapää tulee kuntoon, kivut katoavat!

 6. Pikaista apua toivon sinulle. Ja sitten näpyttely onnistuu taas.

 7. Voi että ,yritä nyt vielä kestää siihen leikkaukseen asti,ja kyllä siinä menee takuulla hyvin,ja pääset enemmistön joukkoon mitä pikimmin…

 8. Me uskomme vakaasti, että vaiva jää leikkauspöydälle! Toivon pikaista paranemista ja kuvausilon palautumista. Onnea leikkaukseen!

 9. Eipä haittaa jouluilme yhtään mittään, anna olla vaan. Onnea leikkaukseen ja paranemista!

 10. Voi sinua, inhottava kipu ja vaiva! Saat varmasti avun leikkauksesta ja pääset taas kiinni entiseen vauhtiisi, olen varma siitä:D.

 11. Löysin tyttären blogista mukavantuntuisen linkinnimen – tuli Lingrenin mainiot kirjat heti mieleen – ja päästyäni tänne kiinnostuin. Aion käydä kurkkaamassa, koska viestität kipuilemattomalla kädellä.
  Minullakin oli jokunen vuosi sitten jäätynyt olkapää, mutta se saatiin kuntoon fysikaalisen hoidon ja keppijumpan avulla.

  • Tervetuloa tänne! Fysikaalista mullakin on koko ajan ollut, mutta ei se mitään auta, sen jälkeen on ollut entistä kamalampi yö. Vai auttoiko ne jumpat sua vasta kipuvaiheen jälkeen? Mulla on heti perjantaina sovittu aika fysiterapeutilleni. Ilman sitä lääkäri ei koske olkapäähäni, sanoi, että kuntoutus on aloitettava heti. Miltähän sekin tuntuu perjantaina? No, silloin olen viisaampi ja tiedän 😉

 12. Sinun leikkauspäiväsi on jo huomenna, onneksi. Kärsin itse toista vuotta jäätyneestä olkapäästä mutta sain heti sen ilmaannuttua pahimpaan vaivaan kortisonia pistoksina ja tabletteina sekä akupunktiota. Auttoivat. Hiljalleen olkapää alkoi olla oma itsensä, mutta kyllä oireili pitkään.

  • Toista vuotta? eiih!
   Ei niinkään leikkaus- vaan repimispäivä. Ei pelota yhtään, niin hirveää tämän kanssa on olla. Varsinkin öisin. Yleensä pelkään kaikkia toimenpiteitä, nyt ei pelota yhtään! Kyllä, on pistetty kortisonit ja syöty kortisonikuurit, ja ties mitä kaikkea. Ei auta ja sehän on niin kamalaa. Turhauttaa kaiken säryn keskellä, kun ei saa edes tukkaansa ponnarille, eikä liivejä ilman apua päälleen…

 13. Yleinen kiitos kaikille sympatioistanne. Yksi yö ja taas on käpälä onnenpyöränä? Toivon totisesti, että niin tulee olemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: