Mosaic Monday: At The Restaurant

My family has a habit to go to a certain restaurant for dinner every year at the 1st of January. And so we started this new year 2010 also this year. The food is excellent in this Spanish style restaurant and I enjoy so much the company of my beautiful family.

Perheemme jokavuotinen miellyttävä traditio: Menemme aina samaan loistavaa ruokaa tarjoavaan ravintolaan syömään uuden vuoden päivänä.

Mary in Little Red House is hosting Mosaic Monday. Drop over and enjoy all the other mosaics.

Mainokset

15 comments

 1. Wow, it looks wonderful, and your photos are gorgeous! What a nice tradition! Thanks for sharing at Mosaic Monday. 🙂

 2. Lovely pictures!
  Ah,kaikki näyttää ihanalta tuossa ravintolassa! Ja kiva perhekuva!

 3. Uuna

  Vatsaa kouraisee näin hyvät kuvat! Nyt tuli nälkä. Miksi meillä ei ole tällaista perinnettä? Kuinka pian käynneistä tulee perinne, montako kertaa pitää/saa käydä ennen kuin voi puhua perinteestä 🙂

 4. Wonderful mosaic, looks so cozy 🙂

 5. Varsinaisia herkkusuita 😉

 6. The food looks yummy! A nice tradition to go out for dinner.
  Happy New Year

 7. Those shots are incredible (the two glasses lined up was very clever!) – I swear I could smell the food!

 8. Hi Krisu, you asked how I got that sepia-toned vintage look to the photos in my mosaic — I used a Photoshop action called ”Vintage Summer,” which is part of the Florabella Actions. You can find them here:

  http://florabellacollection.blogspot.com/2009/11/florabella-actions.html

  Hope this helps. 🙂

  xoxo,
  mary

 9. Wonderful pictures & food! Have a happy week!

 10. Tuollaista varrasta katselen kuolaten, pakko rientää jääkaapille.

 11. aviewfromme

  I love taking pictures of food and I love all your pictures! Everything looks delicious and the light is wonderful! Beautiful composition too. ~Jeanne

 12. Uuna

  Tulin uudelleen ihailemaan mosaiikkiasi 🙂
  Ja tässä sivussa kysyn, että saako näitä wordpressin fontteja suurennettua jostain?
  Kaikki muu on sujunut tosi hyvin ja olen erityisen ilahtunut, kun kommentteihin saa vastattua aina suoraan kommentoijan kohdalle. Muutenkin työpöytä on kiva ja kuvien siirtäminen sujuu kuin tanssi.

  • Tekstin kokoa saa muutettua työpöydällä (’muoto’ työpöydällä yläpalkissa, siellä muutama erikokoinen vaihto alavalikosta), lihavoitettua, alleviivattua, yliviivattua, kursivoitua, mutta fontin muutospaikkaa en tiedä olevan. Jos osaa html-kieltä, niin sieltähän voisi katsoa, miten hommaan mahdollisesti voisi vaikuttaa? Minähän en tällaisiin asioihin koskaan ole saanut mitään opetusta. Mutta nythän tuli wp:n uutisissa juurikin ilmoitus, että Typekit Fonts on liitetty wp:iin. ’Ulkoasu’ otsikon alla ainakin minulla näkyy Typokit Fonts. Kävin siellä hätäisesti. Minusta ne ovat maksullisia. Itse en tarvitse niitä niin paljon, että viitsisin maksaa. Mulla on jo lisätilaa ja videomahdollisuus maksettuina lisäpalveluina tähän blogiin. (Kun vielä ehdin-jaksan-viitsin, opettelen CSS-kieltä ja sitten alta pois! Maksan pienen vuosimaksun ja alan ropata tätä ilmettä oikein kunnolla 😀 )

 13. Kiitos! Samaan tulokseen tulin minäkin, että pienellä maksulla saisi muutettua monenlaista. Opettelen nyt ensin nämä kaikki ja alan sitten vasta kokeilla uutta. Ihme ettei fontin kokoa saa muutettua tuosta vaan, olisi paljon helpompaa, mutta kyllä tällä selvitään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: