Viikon kuva 36/09

tuolit

Mainokset

12 comments

 1. Yritäks vihjailla, että terassiaika alkaa olla ohi ja alkaa tulla syksy? Niin ne sopivasti pyllistelevät tuolitkin siinä ollen, mutta kuitenkin saavuttamattomissa.

  M&P…? Vai onks liian kiirettä?

 2. Tänään iltapäivällä olsi ollut aivan terassikeli!

 3. Kaupungissa näyttää enemmän syksyltä kuin maalla. Miksi? Koska pudonneet lehdet näkyvät paremmin. Maalla ne häviävät jonnekin maastoon.

  • Tjaah, en osaa sanoa. Kun olin viikko sitten metsässä ’maalla’ oli kyllä aika paljon keltaisia koivun lehtiä näkyvissä ja heinät näyttävät syksyisiltä. Tuossa kuvatussa kohdassa näytti kieltämättä pudonneiden kuivien lehtien ansiosta hyvinkin syksyiseltä, mutta ei minusta Tampereella vielä ole kovin syksy, puutkin ihan vihreinä vielä. Tai en halua sitä huomata, haluan aina pitää kesästä kiinni kynsin hampain. Mitä se sellainen on, että juhannuksena ilmoitetaan kesän olevan ohi, vastahan se paras kesä silloin alkaa! Ja uimavedet lämpiävät ja kaikkea kivaa tulossa.
   Tämä ei tietenkään tarkoittanut sinua, Irma, itsekseni ääneen pohdin vain 🙂

 4. Torstaiksi luvattiin terassikelejä.
  Vielä kerkiää jos ei ole kuluneen kesänä kerinnyt.

 5. Noissa terassituoleissa pitää kökkiä jalat harallaan ulosrinkiin päin… eikä niitä voi edes kääntää, kun on köytetty puuhun kiinni. Mutta nythän on niin kiva keli, että kannattaa silti yrittää vielä kerran vaikka missä asennossa 😉

 6. vuorivaahtera

  Huh, ei tuommoisissa metallituoleissa näissä raikkaissa syystuulissa tarkene, puisissa kyllä… Kesä on ihana, mutta pidän myös syksystä juuri nyt (ja ehkä vielä pari viikkoa), mutta sitten se iskee, harmaa syksy ja etelän pimeä ”talvi”.
  Kuva kyllä viestii vahvasti, että se on ohi nyt, juhlat on juhlittu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: