Sinisiä kuvia…

…Siilinkarin suunnasta ja yksi lähes tyhjä karuselli Särkänniemestä.

sini-valkoinen

majakka-b

melkein tyhjä

Mainokset

4 comments

 1. Sininen on päivän sana, monella blogilla 😉

  Tuohon alempaan palatakseni. Sinä ja Mari olette kovia tyttöjä opettelemaan tuota uutta tekniikkaa. Minä en jaksa sellaista, hyvä jos saan kuvia aikaiseksi ja blogille siirretty ihan perustekniikalla 😉 Vanha mies =DDD

  • Mulla on sellainen oppimisen halu kyllä ihan sisäänrakennettuna, en saa rauhaa, ennen kuin ..hmm.. hallitsen välineeni. Mulle ei riitä, että on uusi kännykkä (tai tv – dvd-soitin – imuri – blogi – tietokone) ja sillä osaa juurikin soittaa. Mun tarvii saada tonkia tietooni kaikki mahdolliset ihmeet, mitä se on syönyt ja oppia käyttämään niitä. En ehkä tarvitse kaikkia vimputtimia kännykästäni, mutta kaiken kokeilen ja tunnen värkkini nipasta nappaan. ( tietokoneessa on vielä monta tuntematonta aluetta mulla, mutta aikaa on loppuelämä!)

   Mun ex-mies soitti mulle töihin, kun ei osannut oikein videoita. Kiva neuvoa puhelimessa näkemättä nappuloita, onneksi mulla on näkömuisti, suljin vain silmäni ja siinähän ne oli 😀 Mutta se leipo kyllä parempaa pullaa kuin minä.

 2. Kaikki uusi on mielenkiintoista ja yleensä uutuudenviehätyksen jälkeen minun mielenkiintoni hiipuukin – KooTeen kommenttiin vastausta.

  Jännä, miten siniset kuvat valtaavat julkaisualaa nyt, syksyn ollessa ovella, eikös koko kesä ole ollut sinistä aikaa? Vai onko tämä viimeinen kavalkaadi ennen syksyn värikkyyttä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: