Kesäkuun kuvametsästys osa II

Kristi on saanut viimein ’Sweetsauer Photo Hunt 2’ suosikkikuvien valintaurakkansa päätökseen. Kristillä on ollut kiirettä ja ylimääräistä yllätystyöntekoa, mutta nyt saa ÄÄNESTÄÄ KUVIA *KLIK* Jokainen aihe on omassa postauksessaan ja alimpana tietysti äänestyslaatikko. Laitoin linkin ensimmäiseen äänestykseen ja postauksen oikeasta yläreunasta pääsee seuraavaan äänestykseen. 25 äänestystä, huom, huom!!

photo hunt

Siellä on yksi postaus välillä selittämässä, että kohta taas jatkuu, menkää siitäkin eteenpäin. Yhtään en tiedä kuinka kauan äänestys on auki, tai sitten se on multa mennyt ohi. Tietääkö Mari? Käykää siis vikkelästi ruksittamassa suosikkejanne. Kahdestakymmenestäviidestä haastekuvasta omistani on kelvannut mukaan 13. Röyhistelen täällä siis! 😉 Tässä vielä linkki kaikkien osallistujien kuviin.

Mainokset

5 comments

 1. Menen heti äänestämään!

 2. Sinäkö se jaksoit käydä ne läpi ja laskea omasi? Kiitettävää ahkeruutta. Minä en jaksanut. No, oli vaisuakin sun menestyksees verrattuna.

  Siitä äänestämisajasta, en tiedä minäkään, mutta epäilen että maksimissaan heinäkuun loppuun. Elokuullahan on tulossa taas uusi urakka.

  Meinaatkos jatkaa? Luulen, että kyllä, jos yhtään sun luonnetta oon oppinut tuntemaan. Kesken ei leikkiä jätetä 😀

  • Mulla on tämä wp siitäkin mainio, että kun sallin nämä pingispallot vai mitkä-ne-häntä-on (ping-back?), niin automaattisestihan nuo tulevat sen postauksen kommenttilootaan, ei niitä kuvia sieltä tarvitse käydä laskemassa, hehee! Paitsi yksi ei ilmottautunut: mun vanhat kylpylelut on kelpuutettu vintage-suosikkeihin, pingispalloa ei vaan tullut takaisin.
   On sultakin siellä monta kuvaa, mutta liian vähän mielestäni. Ja kuten sanottua:yksikään makrokuvasuosikki ei taida edes täyttää makrokuvan kriteereitä, mutta miiitäs pienistä 😀 😀 😀
   Ans kattoo, elokuun puolessa välissä alkaa pojilla koulut ja mulla työt, mutta aina voi edes yrittää ehtiä mukaan. Tämä äänestely on kyllä vedetty liian pitkäksi mielestäni, ei nämä kiivaan rytmin ja hektisen menon ihmiset jaksa enää olla kiinnostuneita viime kuun asioista, saati kuvista. 😉

   • Juu, ne valitut kuvathan ovat valitsijansa mieleisiä, kyllähän me vaatimattomat suomalaiset tiedämme, mitkä ovat ne parhaat ihan ilman karsintaakin 😀

    Yksi kuva jäi mieleeni. Se ”linsflare”, jossa se heijastus tulee siitä mitalista. Upea kuva! Täytyy myöntää, vaikka kuinka vetäisi kotiin päin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: