Sairaanhoitaja

Loppuraportti saa odottaa, samoin kaikenlainen päivittely. Kaikki kolme takkutukkaani kipeinä. Kaksosilla kuume sahaa ylös alas, keuhkot halkeavat yskästä ja päät ovat täynnä räkää. Toinen tuplailosta menetti jo viime sunnuntain futisturnauksen, eikä pääse tälläkään viikolla treeneihin eikä sarjapeliin. Tuskastus on todella suuri. Eilen aamulla oli jo korvakin niin kipeä, että tilasin lääkärin. Molemmilla on keuhkoputkentulehdus ja toisella vielä korvatulehdus päälle. Antibioottikuuri pläjähti molemmille. Isoveli on kuumeeton, mutta ryskäyskii ja niistää hänkin. 

Sniffasta otetut uudet tehokkaammat allergiatestit tuottivat myös yllättäviä uusia tietoja, että ihan tässä voisi hilkan kiskoa kutreilleen, niin paljon on hoitotoimenpiteitä ja mehunkeittoa tässä loman alkajaisiksi. Jätän ikkunat pesemättä, eipä sen kummempaa. Katsomme sohvalla pötkötellen teeman myöhään iltaisin lähettämiä kauhuelokuvien klassikoita ja sen päälle paljon lasten DVD:tä. Menee se näinkin. Kuumemittari sanoi aamulla sopimuksensa irti, että hilppasen tästä uuden ostoon, soom moro!

pioni

Mainokset

3 comments

  1. No onpa se taudin lykännyt teille. Toivotaan, että menis nyt ohikin, ettei koko kesä mene tauteillessa.

    Teema onkin tänä kesänä aikas hyvä kanava tarjonnaltaan. Varmaan paras kanava tällä hetkellä. Ohjelmaa on joka lähtöön!

  2. No voi lapsukaisia, ei ole kiva olla heti loman alussa kipeina.Pikaisiin paranemisiin!

  3. Marilla

    Kuvista päätellen on ollut sekä tehokas että henkisesti antoisa (kauniit maisemat!) kurssi. Toivottavasti et tuonut flunssaa tuliaisena. Paranemisia sinne Melukylään!

    PS. Tempaisin jälleen: vaihdoin nickini Iinuskasta Marillaksi ja poistin juttublogini. Täällä Kuvahaavissa ja puutarhassa häärätään siis tällä hetkellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: