Kokeilu: postaus s-postista

Kehitys se vaan kehittyy, wordpressiin voi postata suoraan sähköpostista. Kokeillaan nyt, että onnistuuko ja osaanko minä.

01touko2008 2406 raparperi c1
Kokeillaan samalla, että mitä tapahtuu viime keväiselle raparperin kuvalle. (Tuolla herkulla on jo kiire, jos meinaa ehtiä samannäköiseksi kuin oli 25.5.-08, hyvä, jos on mullasta tullut vasta ulos *korjaus: 1.5 raparperi oli jo noin komea!)
Wordpress lähetti minulle tänään myös sähköpostia:

**************
Howdy:

(Apologies if you got this twice.)

We’ve been listening to your feedback on our video feature and have completely redone how videos work to make you look awesome. We’re calling it VideoPress, and you can read some technical details about it here:

http://support.wordpress.com/videos/

As a thank you for helping us test out our video evolution, we’re giving you a free one-year subscription (60 buck value) to VideoPress for your blog:
https://krisuh.wordpress.com

You can read all about this on http://en.blog.wordpress.com/2009/05/11/videopress/

Keep the videos coming!

Your friendly WordPress.com video wrangler

***************
Vähän mä yskin, minä mitään videoita ole värkännyt, kiitettävästi vaan yrittänyt muuten kitistä ja rutista, jos olen jotain puutteita huomannut. (-Miksen saa liitettyä ’kuka tätä blogia seuraa’-widgettiä wordpressiin? Bloggerilaiset saa! -Miksei wordpressiin saa sivupalkissa päivittyvää suosikkiblogilistaa? Bloggerilaisilla on! etc.)
No, lueskelin sitten enkuksi asiaa, ja selvisi, että kitinäaktiivisuudestani viis, ostin vuodeksi lisää tallennustilaa kahdellakympillä viime joulukuussa koska se oli ainoa keino saada joulukalenterin luukkuun 24 tekemäni ”video” toimimaan. ’Säännöt ovat nyt muuttuneet, eikä wp:n blogi tue videotiedostomuotoja, jos et osta tätä 60 taalaa vuodessa maksavaa uutta videolisätilaa, jonka minä siis saan vuodeksi käyttööni ilmaiseksi. (Mainostus on sitten mahtavaa: Vain 5 taalaa kuussa! 😀 )
Miksi minä nyt sitten saan tämän vuoden videotilapläjäyksen, minä, jonka blogissa on tasan yksi itse tehty video? Saan, koska säännöt muuttuivat kesken maksullisen lisätilakauteni, joka siis päättyy ensi joulukuussa. Jos siis en maksa seuraavaa vuotta taas, sitä kahtakymppiä. Onko selevä tämä?
Mulla on enää yksi kysymys: Pitäiskös mun nyt ostaa videokamera?

——————–

*blogissa: Nonni, tämä lähetys toimii, kuvakin tulee, että semmosta 🙂 Aiheet ja tagit täytynee käydä myöhemmin lisäämässä, mutta on nyt sitten tämmöinenkin lisähömppä olemassa. Tietysti, jos käyttää kännykkänsä kameraa ja on tottunut s-postia käyttämään myös kännykästä, niin silloinhan tämä homma pelittää kummasti vaikka mistä katukahvilasta.

Mainokset

2 comments

  1. Tämäpä mielenkiintoinen uudistus! Täytyypä mennä katsomaan sähköpostiin onko tullut postia… 😉 Vidoimaan vaan!

  2. Jos sulla on lisätilaa, niin varma nakkihan sieltä napsahtaa 😉 Pari päivää sitten ilmoittivat, että kommentoinnin voi hoitaa myös s-postin kautta. No mikäs, sopiihan sekin, jos on kiirettä, mutta samallahan sitä koneella ollessaan käy blogissakin, vai?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: