Sweetsauer Photohunt #1

Huhtikuun kuvahaaste asetti kyllä haasteita, mutta oli huisin hauskaa yrittää miettiä kuvattavia kohteita. Kamera oli käytännössä mukana koko ajan (myös töissä !) ja muutama erillisen kuvausretkenkin tein, tosin niillä kuvasin sitten jotain aivan muuta kuin mitä olin etukäteen ajatellut. Kiitos Kristille tästä haasteesta ja lisää toivotaan.

April’s photohunt was really challenging and oh yes, so much fun! I was having my camera always with me (even at work!) and I made a few shooting trips too. From those trips the results were quite different what I thought, when I left home.  I’m thanking Kristi for this wonderful idea. More to come? Please, Kristi?

 

     Sweetsauer Photo Hunt #1/ Huhtikuun kuvahaaste      

Click the cover of a photoalbum above and you’ll find my photos. Please, enlarge them by clicking. / Klikkaa albumin kansilehteä nähdäksesi kaikki kuvat. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

The badge below takes you to Kristi’s blog, where you can enjoy all the participians photos and vote for your favourite collection too, if you wish to do so. You may vote during 1.-7. of May. /

Alla olevaa kuvaketta klikkaamalla pääset Kristin blogiin, missä mr Linkyn kautta saat nähtäväksesi muiden osallistujien kuvat. Siellä on myös viikon kestävä äänestys, jossa voit äänestää suosikkikokoelmaasi.  Äänestysaika on 1.-7. toukokuuta.  JA NYT SEURAA MAINOSTUSTA JA VETOOMUSTA, heitetään turha suomalainen vaatimattomuus romukoppaan!  Äänestäthän toki minua hyvä blogiystäväni? Vikkelästi laittamaan ruksi kohtaan 6.Krisu ja homma on sillä selvä. Kommentit kuvista olisivat myös (epäsuomalaiseen tapaan) kivoja.  (Näin ne muutkin näkyvät maailmalla tekevän, miksen siis minäkin 😉 )

* * * * * * *

sweetsauer-photohunt

30 vastausta artikkeliin “Sweetsauer Photohunt #1”

  1. Kiitos, Inki!
   Yritin yhden päivän upottaa sitä slide showta tähän suoraan. Kaikki on kohdallaan, tarkistin moneen kertaan, mutta ei vaan onnistu, ei sitten millään! Mikähän mulla mätti?
   Toinen asia, mitä täytyy käydä wp:n ylläpitäjille ritisemässä, kunhan ehtii: Miten niin wp:n ilmaiseen versioon ei saa liitettyä sitä kivaa ”kuka tätä blogia seuraa”-vimpainta? Saahan sen bloggeriinkin!!

 1. Minä tykkäsin eniten sinun valkosipulinpuristimestasi. Se on tosiaankin kaunis. Jos se on vielä helppokäyttöinen ja helposti pestävissä, niin omistatkin melkoisen aarteen. 🙂

   1. Kiitos, Krisu! Huomasin mokan vasta, kun näin hänen viestinsä blogissani. Pyysin häntä poistamaan nimeni, mutta ei varmaan ole pahitteeksi vaikka laittaisit sähköpostia sinäkin. 🙂

 2. Valokuvablogilla tarkoitin tässä tapauksessa alkuperäistä kuvahaasteblogia, jossa kävin äänestämässä. Kurkistin seuraavana päivänä sinne, ja helpotuksekseni nimeni oli poistettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s