Toiston taidetta

Mun on ihan pakko saada jostain hankittua Muppettien tuotantokausia kotiin, näähän on aivan helmiä! Lapsetkin hädin tuskin tietävät, mistä on kyse. Juutuubi on kyllä uskomaton aarteiden arkisto, vaikka on siellä paljon potaskaakin.

6 vastausta artikkeliin “Toiston taidetta”

 1. Muppetsit kuuluvat meikalaisen lapsuuteen – minulla oli unileluna muovinen (!!) Kermetti 😉 Kaikkea muutakin kraasaa loytyi paidasta kuppiin, pyyhekin taisi olla. 😉 Olet oikeassa, nama ovat aivan uskmattomia kavereita 🙂

 2. Kääk, valitus, vikinä, kiukutus… Nythän tuo kommentointi on paikassa… En meinannut löytää millään. Tää on taas näitä pohjia, joissa menee ensin alas ja joutuu palaamaan takaisin ylös. Epäloogista.

  Nyt lopetan kiukuttelun, tiedät muutnekin mielipiteeni kommentoinnin paikasta 😉

  Muppetit ON kyllä ihania. Kait niitä on DVD:lle tehty uusintoina? Luulis ainakin.

  1. Mä tämän jo ennakoin hahah! Laitoin sulle terveisiä postaukseen samana päivänä, kun pohjan vaihdoin. KooTee vastaanotti terveiset ja rutisi jo sun puolestasi! 😀 Katto, kaikkea ei voi saada ja tässä pohjassa on semmoinen ’alert’-laatikko, mitä muissa ei ole. JA: kävin wp-blogissa ylläpidolle narisemassa näistä kommentointihankaluuksista. sain ihan vastauksenkin ja parannusehdotukseni otetaan huomioon? Aika hyvin, siellä on melkein 400 kommenttia jo.
   löysin netin kautta kaupan, jossa on 1. ja 2. tuotantokausi myynnissä. ne on jo tulossa meille. Tuletko sitten katsomaan ja? 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s