Uusi pohja

En sitten tiedä, olen ollut niin perin juurin tyytyväinen tuohon pitkäaikaiseen blogipohjaani, että totunkohan enää mihinkään muuhun? Tämä uusi Vigilance on kyllä äärettömän houkutteleva, sivuhärpäkkeetkin saa järjestettyä vaikka kahteen riviin yhden sijasta, jos haluaa ja tuo lisäämäni äänestystiedote on se uutuusmahdollisuus, miksi tätä nyt kokeilen. Ai niin, pohjan värin saa vaihdettua mieleisekseen, samoin linkin värin ja jotkut reunukset. Hedarin kuva kyllä kapenee jälleen kerran, mutta blogin nimen väriä saa vaihdettua.

Miinuksia: kommentointi tapahtuu postauksen ylälaidasta, eikä tutumpaan tapaan artikkelin lopusta (terveisiä Marille!). Se jo kertaalleen mainittu hedarikuvan kapeneminen.

 

*Lisäys myöhemmin* Jos joku tietää, mistä muuten niin mainioon wordpressiin saisi sen bloggerin härpäkkeen, johon voi laittaa suosikkiblogejaan sivupalkkiin näytille ja sitten ne vielä omia aikojaan päivittyessään ohittelevat toisiaan esiintymisjärjestyksessä, niin voi pojat! Olisin täydellisen onnellinen blogini kanssa! 🙂 Tai niin no… sekin puuttuu, se ’kuka tätä blogia seuraa’, mutta sitä en uskaltaisi asentaa, jos ei kukaan laittaisi itseään siihen 😉

Mainokset

10 comments

 1. Hoh hoijaa, eikö sinulla ole muuta tekemistä?
  Minä tuuraan nyt Maria, eli tämä kommentointiruutu on kyllä
  aivan väärässä paikassa. Piste.
  🙂

  Kyllä kait tuohn saa bannerikuvankin? Ainakin näin valkoisena tämä on aika nudistin näköinen.
  Muutenhan se on ihan sama mihinkä phjaan niitä hyviä kuviasi postaat.

  Kerkisin ekaksi!

 2. Ihan jees, mutta minne sun hienot bannerikuvat hävisi? Ne oli niin hienoja!

 3. uudet mitat, täytyy askarrella uudet bannerit, hetki, hetki 😀

  KooTee,
  Ei ole mittään tekoja näin hiihtolomalla, eilen leivoin pullat, tänään kaaduin aivan liian mojovasti jäällä luistimineni, suoraan hyppäsin jäärailosta ilman kautta oikealle lonkalle ja ajattelin jo, että menikö luut, kun niin näkyi tähtiä ja kermapullatkin on tähän kipuun jo syöty. 😉 Kuvia tässä kiillottelen julkaisukuntoon.

 4. Ai ilmais wp:ssäkin saa vaihdettua värit? Mieleeeeeenkiintoista…. Kesäkin on tulossa. Täytyypä tutkailla kun taas joutaa bloginsa ääreen… huh.

 5. Iinuska

  Tämä pohja muistuttaa ulkoisesti niin paljon edellistä, etten aluksi edes tajunnut sen vaihtuneen. Mä toivon WP:ltä uusia pohjia paljon lisää, nämä pari uutta eivät ole iskeneet.

  En ole ainoassakaan WordPressin blogissa huomannut, että blogrollin linkit saisi päivityksen mukaiseen järjestykseen.

  • Iinuska,
   No muistuttaa, kun on valkoinen, enkä laittanut ääriviivoja tummiksi. Mutta vaihdoin tuohon ihanpohjaan kuitenkin värin? Ja blogin nimi on kyllä harmillisesti kuvien päällä, vanhassa pohjassa oli nimi ensin, sitten tuli yläpalkki sivuineen ja sitten vasta kuva. En myöskään ole jakanut sivupalkkia kahteen osaan, ainakaan vielä. Wp:n uutisia työpöydän kautta kun olen lukenut, niin nythän niitä on luvattu täksi vuodeksi paljon lisää, niitä pohjia. Luulen, että vaikka wp sinällään on mainio (minusta paras) blogialusta, niin se menettää ’asiakkaita’ juuri sen takia, että blogipohjavaihtoehtoja on suhteellisen vähän.
   RSS-syötteitä voi, huomasin eilen, laittaa yksitellen sivupalkkiin. Aika duuni… mulla on siinä kolme kokeeksi ja kyllä ne päivittyvät. Mutta taitaa minun yksinkertaiseen makuuni tulla liian pitkät ritirimpsut sivupalkkiin, että suosikkini, tai siis osa niistä pysynee jatkossakin sivun ’blogeja’ alla. Kävin kyllä pyytämässä wp:ltä tuota ihanaa bloggerissa olevaa blogilista-härpäkettä meillekin. ehdotin myös tuota ’kuka tätä lukee’-widgettiä’. Ans kattoo, saadaanko 😉

 6. Iinuska

  Jaaha, onhan tuossa reunassa väriä, vihreää, kun tarkkaan katson. WP voisi antaa juuri näitä värivaihtoehtoja moneen pohjaansa, Bloggerin tyyliin. Siinäkin voisi olla ideaa, että saisi itse valita otsikon paikan. Minäkin olen yhä WP:n vankka kannattaja, erityisesti kuvagallerian takia. Siinä on paljon hyviä puolia muihin blogipalveluihin verrattuna. Picasan ja Bloggerin yhteispeli oli minusta tuskastuttavaa ja kun kuva piti poistaa, niin yleensä poistin väärän.

  Mun linkkilistani on myös epätoivoisen pitkä. Haluaisin kuvablogien linkit Kuvahaaviin, mutta siellä ne eivät näy Monotone-pohjan vuoksi. Tyhmä juttu.

  • Kyllähän näitä wp:n pohjiakin pääsee ropaamaan, olen miettinyt sitä vaihtoehtoa jo pitkään. Pikkurahalla (15 us dollaria) vuodessa pääsee ronkkimaan sitä oliko se nyt CSS-koodia, joka sitten avaa ilmeisesti kaiken muuntelun mahdolliseksi. Mulla on siinä vaan yksi ongelma toistaiseksi: en osaa tuota pahalaisen koodia, eikä ainakaan ennen kesää ole aikaa edes opetella. Luulen, ettei se olisi kovin vaikeaa ja joku osaava pystyis nopeasti neuvomaan haluamani niksit. Vaan kun en tunne ketään css-koodiopettajaa nyt tähän hätään 😉 Lisätilaa kuville vuodeksi kerrallaan saa ostettua 20 dollarilla, se minulla onkin jo käytössä. tarvitsin sitä jouluaaton ’videooni’, se ei olisi standarditilan kautta näkynyt. Onneksi oli suunnitelmissa tarpeeksi ajoissa sekin viritys .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: