Testaa: Mikä on henkitraktorisi

Uuden Vuoden aaton ratoksi:

Henkitraktori, tuo mystinen suojelusolento! Mikä sinun henkitraktorisi on?

Henkitraktorini on Porsche.

Henkitraktorisi on Porsche!
Sinua varjelee Porsche-traktorin henki. Tämä traktori suojelee niitä, jotka ovat luonteeltaan iloisia ja elämänmyönteisiä. Vakavia hetkiä ei ole liikaa ja elämästä otetaan kaikki irti. Nämä henkilöt myös yleensä ovat mielellään ehkä hiukan erilaisia. Tärkeitä elämänarvoja ovat rakkaus, ystävät ja hauskanpito.

 

TESTAA TÄÄLLÄ

Tämän hulvattoman hassun hömpän löysin Sateenkaaren tässä päässä -blogin sivupalkista.


12 vastausta artikkeliin “Testaa: Mikä on henkitraktorisi”

  1. Tarkoitus oli tosiaankin laittaa testitulos kaiken kansan nähtäväksi, mutta en ilmeisesti tehnyt hommaa ihan oikein; tekstiasusta tuli pelkkää HTML-sekasotkua – olen edelleenkin joidenkin asioiden suhteen tässä ATK-maailmassa uskomattoman kömpelö. Ja ohjeita en edes yritä lukea – sama pätee ruokaresepteihin (vaikka kiinnostusta olisikin)…

  2. Petri,
    Kun olet postaamassa ja vallankin lisäämässä hötömölö-koodia postaukseen, niin sen laatikon, johon tekstiä lisätään yläoikeassa laidassa on kaksi nappia. toisessa lukee visuaalinen ja toisessa HTML. Jos lisätään tuota koodattua informaatiota, vaihdetaan koko postaus HTML-napilla siihen hötömölö-muotoon, lisätään HTML-koodi ja sitten taas takaisin ’visuaalinen’. Pitäisi näkyä oikein. Kantapään kautta ja kokeilemalla olen oppinut.

  3. Hei Krisu,
    Tosi hauska testi ja kysymyksiin ( kaikkiin ) löytyi heti vain yksi mahdollinen vastaus ja tädäää
    – olen kanssa Porche.Kyll tää on jo sen sortin tulos että pitää lisätä CV hen.Siellä on jo ennenstään mm
    21 vuotiaan pojan ( joka ei ole poliisinkirjoissa ) yksinhuoltaja.

  4. Kiitos Krisu neuvoista; järkeenkäyvät olivat, mutta homma vaan ei jostain syystä ”skulannut” – sain sitten jääräpäisen vexlaamisen tuloksena jotain aikaiseksi, vaikka hieman hassulta lopputulos näyttää vieläkin…

  5. ”Henkitraktorisi on John Deere!
    Sinua varjelee John Deere -traktorin henki. Hiukan harvinaisempana traktorihenkenä se on ottanut.. kuvainnollisten siipiensä alle ne henkilöt, joilla on erityinen halu päästä eteenpäin elämässä ja menestyä. John Deeren henki huokuu tyylikkyyttä ja päättäväisyyttä ja se valikoi suojattinsa huolella. Ole ylpeä!”

    Heh heh!
    En edes tiedä, minkä näköinen on John Deere. Täytyypä googlata.

Jätä kommentti