Joulukalenterin 18. luukku

18

Mainokset

4 comments

  1. Voi vitsit! Hauskan näköistä duunia 🙂 (ja minä en ole tehnyt koskaan…) Siellä Tukholmassa oli viikonloppuna Arkkitehtuurimuseossa kaupungin koululaiten tekemiä mitä mielikuvituksellisempia piparkakkutaloja esillä kilpailun muodossa. Ja jälleen harmitti ettei siellä saanut kuvata! No ei se mitään, tuosta tulee voittaja 🙂

  2. Tarkkaa mutta niin mukavaa ja tuoksuvaista puuhaa:)

  3. Hienoa jälkeä, piparkakkutalon teko ei olekaan ihan helppoa. Sen verran monta kertaa olen sitä pyynnöstä väsännyt ja liitosten kanssa ähissyt.

  4. vuorivaahtera

    Meidän piparkakkutalot tulevat samasta talofirmasta kuin teidänkin 😉 . Saarivaltiossa asuessani jos tein aamulla piparitalon, niin illalla sen katto oli komeasti lätsähtänyt. Vika ei ollut leipurissa (tuttu talotoimittaja) vaan kosteassa ilmassa. Noista ajoista kaipaan pienen pieniä valkoisia vaahtokarkkeja, joista sai kattoon liimaamalla upean lumiefektin.

    Tänään leivoin pipareita valmistaikinasta ensimmäistä kertaa elämässäni. Luin nimittäin lehdestä, että sitä on helpompi käsitellä lasten kanssa leipoessa kuin itse tehtyä. Tosi on! 500 gr taikinaa = kaksi pellillistä pipareita. Ei yhtään hukkapalaa (päätyivät kolmen pikku leipurin pohjattomiin herkkuvatsoihin).

    Touhukasta joulun odotusta Melukylään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: