Joulukalenterin 14. luukku

14

Mainokset

11 comments

 1. Ihana höpöhöpö-kauppa… Tarttuiko paljonkin tavaraa mukaan?

 2. Noita himoitsen noita vanhanaikaisen näköisiä kuusenkynttilänpidikkeitä – missäs tämä joulukauppa sijaitsee??? Onkos se se puoti siellä Verkatehtaan alueella vai mikäs se joen rannan alue onkaan? Jos tässä vaikka Treella käydessä torstaina sinne poikkeasi…

 3. Mari,
  Kävin Turun puolessa perjantaina aivan ex tempore. (illaksi tietysti kotiin ja töihin 😉 )
  A:n helmi on Paimiossa n. 30 km Turusta. Esitelty T.i.l.a:ssa ja lehdissä ja ’kuuluisa’ jouluvirityksistään joita omistaja alkaa laitella jo lokakuussa.
  Pettymys, hinnat taivaissa ja paaljon pienempi putiikki kuin mitä kaikesta rummutuksesta luulisi. Olihan siellä tosi nättiä, mutta tamperelaisissa kaupoissa on samaa tavaraa. Kantriina-liike muuttui silmissäni halpa-halliksi tämän rinnalla. Sama pesupulverin säilytyspeltipänikkä, joka Kantriinassa maksaa n. 24 € maksoi A:n helmessä 42€! ja kaikki hinnat noudattelivat samaa linjaa.

  KooTee,
  Sie sitten Marille höpöttelet? 😉

  Inkivääri,
  Kuten jo kerroin Marille, kuva on Paimiosta, missä piipahdin perjantaina. MUTTA: käy Laukontorilla Kantriinassa. En ole noita kynttilänpidikkeitä siellä nähnyt, ehkä en osannut katsoa, mutta sua voi hyvinkin onnistaa ja onhan Treella muitakin kalliin romanttisen krääsän kauppoja. Olisin ostanut noita myös, mutta turvallisuussyistä en laita kuuseen kyllä enää aitoja kynttilöitä, olkoot miten muodikkaita ja trendikkäitä hyvänsä.
  Vielä: Googleta ’A:n pärly’, jos et Treelta löydä noita pidikkeitä, ovat avanneet äskettäin nettikaupan, voit tilata. Hinta oli 3.70€ kpl… mutta oli hyvin taspainossa. Kuukkeloinkin itse:
  Nettikauppa

 4. Voin minä sinullekkin höpötellä, Krisu…höpöphöpö 😉

 5. KooTee,
  😀 😀 😀

 6. Minä olen ajatellut ”vain” askarrella itse jouluksi , jos ehdin. En tosin kynttilöitä, mutta muuta höpönlöpöä.

 7. Tyyriin tuntuista… HUH HUH! Vaan kun katselin kuvaa, niin ihan kotonakin toteutettavissa olevia ideoita, paljon halvemmalla.

 8. Annarina

  Oikaisu: Pesuaineen säilytyspurkki myydään settinä Paimiossa. Kaksi purkkia, valko-ja kirjopyykille, maksavat yhteensä 42 euroa. Kantriinan hinta siis kahdelle olisi kuusi euroa kalliimpi….
  Olisikohan nyt paikallaan vuorostaan kauhistella Kantriinan hintoja…

 9. Annarina,
  Jos näin on, että setin hinnasta oli kyse, pyydän toki anteeksi. 🙂 Vaikka bensan hinta tulee alas lujaa vauhtia, ymmärrät, että tamperelaisena minun on halvempaa asioida Tampereen liikkeissä. Vaan jos tulee asiaa Turun puoleen muutenkin, niin mielelläni kurkistan liikkeeseesi esim. kesällä, jos en nyt mielipiteitteni takia saanut porttikieltoa? 😉
  (Kyllä minä sinunkin kassakonettasi kilautin, ei sen puoleen….)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: