Terveisiä Tukholmasta

Mariellan kannelta:

klikkaa suuremmaksi

klikkaa suuremmaksi

klikkaa suuremmaksi

 

Gamla stan, Tukholma:

klikkaa suuremmaksi

klikkaa suuremmaksi

klikkaa suuremmaksi

klikkaa suuremmaksi

Mainokset

11 comments

 1. Siellähän hurjan komeat kelit olivat! Mukavaa. Talot ovat niin kauniin värisiä, että nekin jo piristävät 😉 Toivottavasti oli hyvä reissu!

 2. Olet palannut takaisin! Mahtavat kelit teille osui. Ei tietoakaan sateesta. Tuuliko kumpaankaan suuntaan mennessä?

 3. lepis,
  Tukholma on niin kaunis ja kun vielä ilma osui päiväksi kohdalleen, niin eihän se reissu voi olla kuin onnistunut. 🙂

  Mari,
  Eilen kuulemma tuli jo harmaata moskaa vaakatasossa taivaalta, trippi osui siis tähtihetkeen. Pakkasta -1° ja huikea auringonpaiste! Vaikka noista kansikuvista ei näy, koska laiva on turvallisesti melkein Tukholmassa, niin meinasi sielukin jäätyä tuulen voimasta kannella kuvatessa. En pystynyt seisomaan siellä ja ottamaan kuvia suoraan lähestyvästä keskustasta, olin niin jäässä. Ja kiitos kyllä, mennessä valvoin (taas!) estonia-pelkojeni kanssa Maarianhaminan jälkeen avomerellä viiden aikoihin noin tunnin kiitos tyrskyisen meren. Herätin toki miehen lohdukseni, hah! Enkä ollut laivalla ainoa valvoja. Kotimatkalla olisiko ollut vähän helpompaa. mutta kun tätä juuri nyt kirjoitan, minä sisäisesti huojun, tuntuu, että koti heiluu koko ajan. Kuinkahan kauan tätä taas kestää?

 4. Voi kun alkoi tehdä mieli Tukholmaan. Haluttaisi nähdä vanhan kaupungin joulu. Kauniin kuulaita kuvia, keli näyttää elo-syyskuulta..

 5. Olipa siellä kaunista! Muutamissa kuvissa ei näy edes ihmisiä häiritsemässä. En ole koskaan käynyt talvella Tukholmassa, sen verran Estonia-haamu tuntuu täälläkin. Kesällä on edes teoreettinen mahdollisuus selvitä. Mutta olisi kiva kävellä joulun alla tuolla, aivan kuin olisi Keski-Euroopassa.

 6. Kiitoksia, oli mukava käydä…näin kuvien mukana.
  Kyllä heilunta kohta lakkaa, kunhan pää selviää 🙂

 7. Okei, jouduin taas spämmilistalle, huomaan, käypä kurkkaamassa sieltä.

 8. Iines J

  Suorastaan hurmaavia nuo Gamla stanin eriväriset talot. Pitäisi päästä jonnekin uuteen paikkaan kuvaamaan, se avartaisi. No, viikonloppuna käväistään mökillä, onhan sekin jotain…

 9. Tukholman Vanha kaupunki näyttää olevan entisellään, aina yhtä kaunis ja taloissa on maali pysynyt hyvin. Keväällä pitää taas mennä sinne.

  Toiseen asiaan. Luullakseni et ole vielä kertonut omituisuuksistasi. Nyt olisi siihen tilaisuus. Ota meemista vaarin ja kurkkaa blogiini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: