Potato-rukkaset

Valokuvatorstai on palannut syyslomalta. 108. haasteen aiheena on tutkielma esineestä. Toivomuksena on myös kolmen kuvan sarja tästä esineestä. Minun vastaukseni haasteeseen on…. 

P O T A T O !

potato

Mainokset

19 comments

 1. Hyvät kuvat haasteeseen! En yhtään tykkää näistä potaattihanskoista, kun ne on sisältäkin niin karkeat – siellä pitäisi olla pehmuketta:)

 2. Inkivääri,
  Kiitos. Minä taas en tykkää niistä, kun on koko kädet märkänä sillä tavalla oudosti. Yäk. 😀

 3. Potaattirukkaset! Ihan uusi juttu mulle ,siis käykö sillä pottujen pesu helposti ?Mutta enpä taidakkaan tollaisia hankkia,kun ei kommenttien mukaan niin hyviä olekaan….

 4. Hyvät kuvat. Minäkään en oikein lämmennyt niille. Ostin juuri samanlaiset ruskeat kesällä ja inhotti se, että oli kädet märkänä sisältä. Niitä ei ollut kiva riisua käsistäänkään.. Joten, periaatteessa hyvä keksintö, mutta ei ehkä kaikkien mieleen..

 5. Yaelian,
  Älä vielä heitä hanskoja tiskiin (!) jotkut käyttävät näitä ja pitävät kovastikin, mm. poikani pesevät perunat näillä mieluummin kuin harjan kanssa. Sitä paitsi jos et pidä perunoiden/juuresten pesusta näillä, niin voit vetää ne käsiisi ennen suihkua ja kuivaharjata itsesi päästä varpaisiin! Toimii, meinaan. 😉

  Sooloilija,
  Kiitos. Ethän heittänyt roskiin? Loistavat kuivaharjauksessa ennen suihkua, niin kuin Yaelianille juuri kerroin. 😀

 6. Taiteelliset perunankuorimet 🙂

 7. Kolme kuvaa hyvistä hanskoista, siinäpä se vastaus haasteeseen.

 8. Kauniit kuvat hansikkaista.

 9. Katsoin ensin yläkuvaasi ja ajattelin, että siinäpä kiva kolmikko keltaisia vaahteranlehtiä, kunnes tajusin, että pottuhanskathan ne haasteeseen osallistuivatkin. =) En ymmärrä, että miksi käsien kastuminen perunoita pestessä haittaa hanskoissa enemmän, kuin hanskoitta?! 😉

 10. Hyvät kuvat hanskoista! Minusta noiden kädestä pois saaminen kesti yhtä kauan kuin potunpesu, joten en toista kertaa moiseen ryhtynyt. Mutta ensi kesänä kokeilen kyllä isoon määrään uusia ohutkuorisia mukuloita.

 11. Ei ole tullut potaattihanskoja käytettyä eikä ostettua.
  Hauska vastaus haasteeseen.

 12. Ruska, KooTee ja Doris50,
  Kiitos 🙂

  Inkataika,
  Jaa-a, sehän siinä kummallista onkin. Mutta onhan se uiminenkin mukavampaa uikkareissa (periaatteessa ilman vaatteita) kuin vaatteet päällä, eikö? 😉

  katriina,
  Kiitos. Sitten ne hanskat ovat vielä pintä kuorenhituletta täynnä, jota on vaikea saada pois… 😉

  Arleena,
  Kiitosta. Täältähän nyt saat käyttäjäkokemuksia, että ostaako vai eikö ostaa. Kyllä se takapuolen- ja reisien kuivahieronta/kuorintakin on näillä varteenotettava ja huokea vaihtoehto. 😀

 13. Wau! Melkein tekisi mieli kokeilla :o)

 14. Iines J

  Mielenkiintoinen kollaasi, suorastaan taiteellinen! 🙂

 15. Mimosa,
  Eivät maksa paljoakaan! 🙂

  Kiitos, Iines. Tässähän on todellakin myös uusi ”opinnäyte”: kollaasi on tehty Photoshopilla eikä millään valmiilla ohjelmalla. Harmi vaan, etten tajunnut muuttaa kollaasin pohjaväriä edes inasen johonkin suuntaan, nyt tuo valkoinen ei erotu blogin pohjasta. Lisäksi olen lisännyt heittovarjon, eikä sekään ensikertalaiselle ollut ihan helppo nakki. Myöskin oli tasoja hallittavana useita. Kiire kyllä yllätti ja se näkyy keskimmäisessä kuvassa, jonka epämämääräisiin reunoihin en ole täysin tyytyväinen.

 16. Olen jotenkin ajastani jäljessä! Miksi ihmeessä potuille tarvitaan mokomat laitteet? Kaikkea se
  saksalainen menee keksimään.

  Kyllä meidän perällä selvitään potuista vielä ilman hanskoja. Ihan perinteisillä menetelmillä. Jos oikein panee kampoihin, otan leukun ja humautan sillä. Alkaa riisuuntumaan.

  Mutta meillä saattaa asuakin normaalia tyhmempää sakkia. Vaikuttaa siltä.

  Tutkielma toimii kyllä.

 17. Hei Krisu,
  Voi vinde huomaan olevani sun blogilistalla – kunniahan se on ja heti piti ruveta rustaamaan kommenttia.Perunahanskat ovat siis pesemistä varten ei perunoiden maastanostopuuhissa tarvittava käsine, jonka voi viedä maalle tuliaisina olenkin kaupassa ihmetellyt mitä niillä täällä Itä-Helsinkiläisessä lähiössä tekee ? Ai jaa – vai niin.Halvemmalla taitaa päästä kun täyttää kumikäsineet vedellä ennenkuin rupeaa ne kädessä perunoita pesemään.
  Liityn siis edellisiin kommentoijiin – yhtä hyödylliset kuin moottoroitu pippurimylly tai niinkuin oudot englantilaiset sanovat ” nyrkki päähän ”

 18. Oh-show-tah hoi-ne-ne,
  😀 ja kiitos!

  melita,
  Blogisi on ollut kyllä suosikkilistallani aina, hienoa, että huomasit, hehe! Sä sen sanoit, yhtä turha keksintö tietyllä tavalla kuin moottoroitu pippurimylly. 😀

 19. Fascinating! I had to google these to find out more….found a website called Tatter Mitts complete with video. What will they think of next!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: